Royal Oud
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Calvin Klein Obsession. Elimdeki şişe 1993 üretimi bir mücevher. Derinliği, kalitesi, kokusu kısaca herşeyi ile dört dörtlük. Günümüz niche parfümlerinin bir çoğunu cebinden çıkartır. Koku bana zaman zaman chypre palatini hatırlatıyor. Aslında zamanında ne kadar kaliteli parfümler üretilmiş. Ne olduda sektör vıcık vıcık yapay, tatlı ve birbirinin aynısı kokulara evrildi. Hani yaratıcılık nerde kaldı.
- 24 beğenme
Yorum
-
bana da hayvansallığı alınmış musc ravageur ı ve ayrıca chergui yi hatırlatır...
-
'Ne olduda sektör vıcık vıcık yapay, tatlı ve birbirinin aynısı kokulara evrildi. Hani yaratıcılık nerde kaldı. '
LVMH, Estee Lauder, P&G (ozellikle sen, senin ne isin var ulan boyle naif bir sanatta) ve L'Oreal oldu. Tekel böyle pis bir sey iste
-
Valentino Uomo Intense. Bu kokuyu DHI den daha iyi diyorlar ama nedense bana göre DHI yeri doldurulamaz.
- 14 beğenme
Yorum
-
Bugün güzel bir amber parfümü kullanmak istedim: Van Cleef & Arpels Ambre Imperial...
Yumuşacık amberin vanilyayla dolgunluk kazanıp, ayarında tonka ile mükemmel bir tatlılık oranına ulaştığı bir parfüm. Açılışta hissedilen bergamot daha sonra komposizyonu gurme olmaktan kurtaran bir denge unsuru haline geliyor ve ayrı bir nota olarak hissedilmiyor. Odunsu notalar parfüme zemin oluştururken, pembe biber ve benzoin parfüme derinlik vermekte. Ortaya son derece naif, kendi halinde, oldukça hoş kokan bir amber parfümü çıkıyor. Unisex dengesi gayet yerinde. Çok bağırmayan yapısı kapalı ortamlar için onu uygun hale getirirken saatler sonra bile burnunuza gelen koku sizi mest etmeye devam ediyor.
- 20 beğenme
Yorum
-
JPG - Fleur Du Male
https://www.fragrantica.com/perfume/...-M-le-889.html
PERFORMANS CANAVARI BİR KALICILIK VE YAYILIM
- 12 beğenme
Yorum
Yorum