Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Royal Oud

Yorum

• Click image for larger version

Name:	413B0310-5E54-48A1-8F6C-67EEEB22F9DF.jpeg
Views:	211
Size:	300.3 KB
ID:	107275

Calvin Klein Obsession. Elimdeki şişe 1993 üretimi bir mücevher. Derinliği, kalitesi, kokusu kısaca herşeyi ile dört dörtlük. Günümüz niche parfümlerinin bir çoğunu cebinden çıkartır. Koku bana zaman zaman chypre palatini hatırlatıyor. Aslında zamanında ne kadar kaliteli parfümler üretilmiş. Ne olduda sektör vıcık vıcık yapay, tatlı ve birbirinin aynısı kokulara evrildi. Hani yaratıcılık nerde kaldı.

Yorum

• Herod
        Herod Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        bana da hayvansallığı alınmış musc ravageur ı ve ayrıca chergui yi hatırlatır...

• Leto
        Leto Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        'Ne olduda sektör vıcık vıcık yapay, tatlı ve birbirinin aynısı kokulara evrildi. Hani yaratıcılık nerde kaldı. '

LVMH, Estee Lauder, P&G (ozellikle sen, senin ne isin var ulan boyle naif bir sanatta) ve L'Oreal oldu. Tekel böyle pis bir sey iste

• Chevignon For Man Vintage

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Valentino Uomo Intense. Bu kokuyu DHI den daha iyi diyorlar ama nedense bana göre DHI yeri doldurulamaz.

Yorum

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          kesinlikle katılıyorum bana boş bir parfüm gibi geliyor . DHİ de ben benzetemiyorum açıkçası.
          O ruj efektini hiç alamıyorum bana sadece vanilya parfümü gibi geliyor.

• dior homme intense.Parfümün adını yazıp bırakmayı sevmiyorum.bir kaç kelime söylemek lazım diye düşünüyorum.Dhi için söylenecek bişey yok sanırım hepinizin bildiği üst düzey bir parfüm

Yorum

• bugün aventus

Yorum

• Xerjoff - Alexandria II

Yorum

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              arayı kapatıyorsun bakıyorum

• Azzura
              Azzura Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Öyle abi)

• Bugün güzel bir amber parfümü kullanmak istedim: Van Cleef & Arpels Ambre Imperial...

Yumuşacık amberin vanilyayla dolgunluk kazanıp, ayarında tonka ile mükemmel bir tatlılık oranına ulaştığı bir parfüm. Açılışta hissedilen bergamot daha sonra komposizyonu gurme olmaktan kurtaran bir denge unsuru haline geliyor ve ayrı bir nota olarak hissedilmiyor. Odunsu notalar parfüme zemin oluştururken, pembe biber ve benzoin parfüme derinlik vermekte. Ortaya son derece naif, kendi halinde, oldukça hoş kokan bir amber parfümü çıkıyor. Unisex dengesi gayet yerinde. Çok bağırmayan yapısı kapalı ortamlar için onu uygun hale getirirken saatler sonra bile burnunuza gelen koku sizi mest etmeye devam ediyor.
            estefanyen

Yorum

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              çok güzel koku şu sillaj olayını çözseler kesinlikle Ertuğrul abiden alacağım

• Ertuğrul
              Ertuğrul Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Gerçekten güzel koku sillaj olayını çözdüm ben

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yayılım göreceliği devreye girerse beni çok da üzmüyor tabi 8-10 fıs sıkıyorum o da var

• tom ford ombre leather

Yorum

• Raman - Abdul Samad Al Qurashi

Yorum

• JPG - Fleur Du Male
                https://www.fragrantica.com/perfume/...-M-le-889.html

PERFORMANS CANAVARI BİR KALICILIK VE YAYILIM

Yorum

• Kilian sth

Yorum

• Tf Oud wood Gercekten parasinin hakkini veren naif, oud parfumlerine benzemeyen dumansi harika fark yaratan basyapit farkedilirligi gayet iyi oldu

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Mdci - Chypre Palatin
                      Ağır ve keskin bir başlangıç; naif, dengeli son evre. Beni çok fazla etkilemedi, belki de beklentimi biraz yüksek tuttum. Tabii ki zevk meselesi.

Yorum

• roja dove fetish

Yorum

İşleniyor...
                        X