Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Jovoy İncident Diplomatique

Yorum

• Initio Oud For Greatness
      Son Düzenleme Ertuğrul; 12-02-19, 09:46. Tarafından yapıldı.

Yorum

• PDM Nisean

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
          Son iki gündür Amouage Myhts kullanıyorum, çok zevkli. LDMM Tauer deki ilk 1 saatlik zevki, Myhts de hemen hemen gün boyu alabiliyorum. Koku benzerliği arasında çok az bir fark var. Amouage biraz daha modernize edilmiş sanki
          Geçen hafta dekantımdan 2 gün boyunca Myths kullandım. Oldukça keyifli bir parfüm ama ben daha çok interlude esintileri hissettim. LDDM'ye benzetemedim. Deri kullanımı konusunda Interlude ile aynı baza sahip fakat çok çok sulandırılmış hali gibi geldi.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
            KARALARIN_CEMAL Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Tauer deki vetiver biraz safranı anımsatıyor, bu yönden Amouage Myhts bu yönden bira törpülenmiş gibi bir hissiyat veriyor. Bu arada Amouage Mhyts de Amouage Interlude yanıda Honour dan da izler var, biraz çıra gibi gibi..

• adp colonia intensa....
          turunçgillerin kakule ve zencefille birleşip şifalı grip ilacı babında nefis bir açılışı mevcut.
          daha sonra odunsu notalar ile hafif süet ile olgunlaşan aromasıyla beyfendi kimliğine bürünen nefis bir parfüm...
          fico di amalfi den sonra en sevdiğim kokusu...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Amouage Beach Hut Man, bu sıralar yazlık kokulardan gidiyorum, son derece keyifli özel hatıraları olan bir koku benim için

Yorum

• Bugün Chanel Misia bana eşlik ediyor, çiçekli, hafif meyveli, pudralı, sakinlik veren, huzur veren bir koku, çok başarılı..

Yorum

• Rayiha
                Rayiha Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Ben de Misia'yı seçtim bugün. Bulutlu ama soğuk olmayan bir hava ve sakin bir günde aklıma düşen tek parfüm oldu

• Xerjoff - Fars, harika bir gri amber sonrasında tam bir aromatik. Oldukça başarılı.

Yorum

• Creed Virgin Island Water. Hindistan cevizi ve misket limonunun muhteşem uyumu. Kışın kullanmaktan yaza kalmayacak.

Yorum

• Nasomatto Absint

Yorum

• Xerjoff Casamorati 1888

Yorum

• Calvin Klein Calvin Vintage

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• diptyque vetyverio...
                        greyfurt ve mandalina lı turuncu bir açılışla diğer yeşil siyah vetiver kokularından farklı bir aurası mevcut..
                        gül ve paçulinin eklenip aromatik bir hal aldığı turunçgil bahçelerine yağan yağmur da ortaya çıkan o nefis meyve yaprak ve toprak kokusu...
                        sarı ile turuncu arasında bir rengi var sanki...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Herod
                          Herod Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          klasik diptyque diyorum standart
                          detaylı deneriz

• ali
                          ali Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Gıcık oluyorum bu markanın performans sorununa. Ama koku doğallığı o kadar üst seviye ki..

• Herod
                          Herod Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          katılıyorum şu an burnuma hafif tatlı paçuli gül ve vetiver geliyor...

• Elie Saab Le Parfum Intense
                        Acı portakal çiçeğini amber ve bal ile sarmalayan bir koku.Francis 'in kendi markası MFK parfümleri gibi davranıyor bu koku.

Yorum

• Ajmal qafiya 2

Yorum

İşleniyor...
                          X