Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Laurent Mazzone Arsenic Osman,üzerimde dünden kalma alexandria ıı var osma'nın ağzına kürekle vuruyor.
    Son Düzenleme Ertuğrul; 02-02-19, 12:29. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • Evde şu anlık Prada Luna Rossa Extreme. Temiz kokuların designer kısmında en başarılı yapımcısı Prada bence. Bu koku mesela etrafımda öyle güzel bir aura oluşturuyor ki cidden vücudum serotonin salgılıyor sürekli

      Yorum


      • Hermes: Terre D'Hermes 2008: Başlangıcı bana damla sakızını andırıyor

        Yorum


        • Guerlain Heritage Vintage


          Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

          Yorum


          • İnitio – Addictive Vibration: Açılışı hafif ekşi çiçeksi ve bal birlikteliği ile başlıyor. Sonrasında bu hafif ekşimsi his geriye doğru çekilip çiçekler ve balın daha baskın olarak hissedildiği bir hale bürünüyor. Biraz vanilyamsı bir hissiyata sahip. Sonrasında bu bal hissiyatı da iyice geriye çekilip oldukça çiçeksi bir hale bürünmekte. Tam bir kadın parfümü diyemesek de kadınsı tarafa yakın. Çiçeksi notalar sentetik olduğu bariz olsa dahi beğendim. Kompozisyon olarak başarılı diyebilirim.

            Yorum


            • İlyas
              İlyas Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Markanın en iyi kokularından.Farklı bir yapısı var.Bal kullanımı tam dozajında ve geri planda kalmış olması oldukça şaşırtıcı.Baccarat’a tercih ederim kesinlikle.Ek bir bilgi geçen yıl Harvey Nicholsta Cem Yılmaz’ı çok beğenerek alırken görüp denemiştim.

          • Nasomatto ~ Baraonda
            Baharatlı, meyveli, malt notalı ve birazda vanilyalı ama tatlı olmayan çok başarılı bir harman. Markanının Pardon ile beraber en iyi korkularından biri. Uzun ömürlü ve masculen bir koku.

            Yorum


            • ADP Leather.

              Yorum


              • Sospiro Erba Pura

                Yorum


                • Saturday night out, naxos


                  Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                  Yorum


                  • Zippo glorius
                    anasonlu,çikolatalı,vanilyalı ladykiller olmaya aday bir parfüm

                    Yorum


                    • Ambra Mediterranea. Başından sonuna çok sevdiğim bir parfüm oldu. Hem tatlı,hem dumanlı,hem kremsi. Çok derin,çok zengin. Eminim akşam boyunca herkese çarptı kokusu. Saatler sonra bile güçlü kalabiliyor. Şa-ha-ne !!

                      Yorum


                      • killian back to black açılıştaki tatlı bir tobacco tadı çok güzel.

                        Yorum


                        • Olympic Orchids DEV#1: Foreplay... Açılışta yeşil aromatik ferahlıkların kısa süre eşlik ettiği çok kaliteli bir tütsü (olibanum/kilise tütsüsü) parfümün neredeyse tamamına hükmediyor. Orta bölümde, çok baskın olmayan ve parfümü yumuşatan, laden reçinesi kaynaklı güzel bir amber tütsüye eşlik ediyor. Bunlara son bölümde hafif dumanlı ve oud ağırlıklı bir odunsuluk ekleniyor. Gayet eli yüzü düzgün, hedeflediğini hiç fena sayılmayacak bir şekilde yapabilen, dengeli, malzeme kalitesi yüksek bir parfüm. Ancak artık çok bilindik, çokça arşınlanmış bir yolu izliyor. Aynı kulvardaki bir sürü iyi örneğin üstüne çıkmasını sağlayacak bir fark, sürpriz, yenilik yaratamıyor. İnsanı şaşırtmıyor. Gucci Pour Homme 1, Bentley Absolute for Men, CDG Avignon, TF Sahara Noir, Versace Oud Noir, Guerlain Songe d'Un Bois d'Eté, vs gibi parfümlerin yüzdüğü sulara bi dalıp çıkmış hissi veriyor. Ne bekleniyorsa onu hayal kırıklığı veya şaşkınlık yaratmadan veren ve genel beğeniye de oldukça uygun sayılabilecek, benim içinse, daha heyecan verici seçenekler mevcutken, şişeli olarak elde bulundurulmasına gerek olmayan bir parfüm.
                          Son Düzenleme Medea; 03-02-19, 06:31. Tarafından yapıldı.

                          Yorum


                          • Medea
                            Medea Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Evet, kısa anlatırken fazla detaya girmemeye çalışınca bazı nüanslar eksik kalabiliyor ama yaptığınız benzetmelere katılıyorum. Dikkatli kullanılmış vanilyadan gelen ölçülü bir tatlılık da var mesela. Tende en son o kalıyor hatta...

                          • Forsy
                            Forsy Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hımm evet hocam haklısınız vanilya ile beraber koku feminenliğe göz kırpıyor son demlerde ama sanki kafası karışık bir unisex koku. Zaman zaman feminen zaman zaman maskülen hissediliyor aynı şekilde sırayla tatlı ve tuzlu hissedilmesi gibi. Kafesin içinde sürekli yer değiştiren Turuncu Kanatlı Amazon Papağanı gibi canlanmıştı ilk test ettiğimde.
                            Dediğiniz gibi şişeli bulundurulması cokta gerekmeyen ama 3 5 ml olursa fena olmaz sanki dedirten parfümlerden.
                            Tesekkürler, saygılar hocam.

                          • Medea
                            Medea Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Ben, elimde benzer veya yakın kompozisyonda daha fazla etkilendiğim seçenek olduğu için kendi açımdan şişeli almaya gerek görmedim. Yoksa bu parfüm, katmanlı yapısı, dengesi, kaliteli malzemesi, vs ile hiç yabana atılmaması gereken bir çalışma. Yanlış yönlendirebilecek bir tavsiyede bulunmuş olmayayım. Tütsü, ud, vanilik amber temellerine dayanan nitelikli bir parfüm arayanlar değerlendirebilir.

                        • Valentino Uomo Intense. Kim ne derse desin ama ben bu kokunun DHI'nin kadar olacağını düşünmüyorum bile. DHI sıktığımdaki o hissi ve orijinalliği vermiyor, başlarda biraz burun tırmalayıcı gibi geliyor sonrasında açılsa kurtarmıyor, bir türlü sevemedim bu kokuyu.

                          Yorum


                          • Ferrari Noble Fig.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X