Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Homme İntense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme İntense

Click image for larger version

Name:	dior_homme_intense_zps5483931f.jpg
Views:	3040
Size:	197.8 KB
ID:	2366
    Son yıllarda yapılmış en iyi erkek parfümleri içinde Terre D'Hermes ile başı çeken bir çalışma. O eşsiz ruj efekti her nekadar ilk başlarda biraz feminenlik hissi versede alıştıkça parfümün hissettirdikleri farklı bir boyut kazanıyor. İlk üretimi 2007 yılında yapılmış ve 2011 yılında reformüle olmuş her ne kadar ilk üretimi daha iyi olsada yeni farmülünde bazı batchları gerçektende eski dior homme intensi aratmıyor. Fiyat performans olarak üst düzey bir çalışma
    Son Düzenleme matrai; 16-01-17, 13:09. Tarafından yapıldı.

açılışı böyle saygıdeğer bir kokuyla yapmamız tam isabet olmuş niş - designer fark etmeksizin her zaman efsaneler arasında olacak bir başyapıt.

Yorum

2011 öncesini tecrübeli buruna sahipken koklamadım ama şimdiki hali de oldukça başarılı. Bundan 4 - 5 sene önce parfümlerle çok alakalı değilken parfümeride koklamış ve çok beğenmiştim fakat daha sonra aynı etkiyi yakalayamamıştım; belki de batch mevzusundan böyle olmuştu o zamanlar

Yorum

Kadınların tarafından belki de en cok kullanan erkek parfümü budur.

Yorum

Buraya açtığımız başlıklar yorum veya tam inceleme değil genel bir değerlendirme olarak yapalım parfüm yorumlarında detaylı olarak yazarız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrhm View Post
            Kadınların tarafından belki de en cok kullanan erkek parfümü budur.
            Zaten standart parfüm kullanıcısı kadın parfümü sanabiliyor bu parfümü Tam tersi yani erkekler tarafından en çok kullanılan kadın parfümü de Black Orchid sanırım :P

Yorum

Yurtdışında erkeklerin black orchid tercih ettiğine şahit olmadım ama türkiye icin doğru bir önerme sanırım.

Yorum

kullanmaktan en çok mutluluk duyduğum parfümlerden biri dior homme intense..

Yorum

Hala pişti olma olasılığınız en yüksek kokulardan birtanesi diyeyim bende ..

Yorum

Bir baş yapıt olmasına karşı,gerek çakması gerekse orjinali o kadar çok burnuma geliyorduki 1-2 sene evvel...2010 da şişesini almıştım yanlış hatırlamıyorsam,sonrasındad cesaret edip bir daha almadım

Yorum

Asil bir koku, insanda kullanma isteği hiç bitmiyor. Terre d'hermes kullandığımda daha çok alkış aldığımı paylaşmalıyım...

Yorum

En sevdiklerim arasındadır kendisi..Hiç sıradan değil ve ağır kokmuyor seklinde özetleyebilirim

Yorum

Bu parfumun en buyuk sıkıntısı bir aldıgın parfumun otekıne hıc benzememesı..6 ayda bıle batch farkı yapabılıyorlar..Her sene kesın bı degısım oluyor parfumde..2012 versıyonu vardı bende kıymetını bılemedım

Yorum

2011'in sonları, yılbaşı yaklaşıyor, benim daha yeni yeni parfümlere tutkum başlamış. araştırıyorum sürekli, herkes bu parfümden bahsediyor haliyle çok merak ediyorum. sonunda dayanamayıp sevil mağazasından hayatımın ilk orijinal parfümünü alıyorum ve bu dior homme intense oluyor. o kadar beğeniyorum ki kullanmaya kıyamıyorum.. zaman içinde birçok parfümle haşır neşir oluyorum ama yerini hiçbiri tutmuyor.. Şimdilerde çok az bir miktarını referans olarak bıraktım şişede arada koklayıp koklayıp geçmişe gidiyorum.. 2011 versiyonuydu bu parfüm şimdikiyle arasında çok fark var bu konu herkesin malumu zaten. Açıkçası benim için her zaman özel olarak kalacak bir parfüm umarım bir gün üretimi sonlandırılan parfümlerden olmaz...
                            Son Düzenleme Excalibur; 14-01-17, 13:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

Gerçekten kokusu ile benzersiz bir parfüm severek kullandığım parfümlerimden biri

Yorum

İşleniyor...
                              X