Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Homme İntense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

çok müthiş bir koku. şişeyi yarıya indirdim sanırım bitmeden almak gerekecek. niş kalitesinde bi eser.

Yorum

İlk başlarda çok güzeldi gerçekten kokladığım hiçbir parfüme benzemiyordu sonra bana mukavva kağıdı gibi kokmaya başladı elim gitmiyor kullanmaya baharatlı kokuları sevdiğim doğru ama birçok kişinin baş yapıt dediği şeye burun kıvırmamı anlamıyorum, benim tenimde varla yok arası kıyafette iyi, bir daha almam heralde.
      Sadece garçons.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hattab. View Post
        İlk başlarda çok güzeldi gerçekten kokladığım hiçbir parfüme benzemiyordu sonra bana mukavva kağıdı gibi kokmaya başladı elim gitmiyor kullanmaya baharatlı kokuları sevdiğim doğru ama birçok kişinin baş yapıt dediği şeye burun kıvırmamı anlamıyorum, benim tenimde varla yok arası kıyafette iyi, bir daha almam heralde.
        Buna reformüle derler işte.

Vintage versiyonuna sahip dostlar var burda. Onlardan bi' miktar talep edebilirsin. İlk çıktığında neden ortalığı yakıp yıktığına dair net bilgin olur.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Hattab.
          Hattab. Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam sorun bende sanırım küçüklüğümden beri çok beğenilen şeylere hiç ilgi duymadım huymudur farklı olma çabasımıdır bilmiyorum.
          En sonunda Yadigar Xeryus rouge parfümümü alıp gidecem buralardan.

• Lagerfeld
          Lagerfeld Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Orasına bi' şey diyemeyeceğim. Bol şans

• Hattab.
          Hattab. Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          umutsuz vaka...
          Hepimize hocam.

Gözü kapalı şişesini aldığım,zamanı geçmeyen parfüm

Yorum

Herkes övmüş yahu O zaman ilk eleştiri benden gelsin, ben DHI'i fazla tatlı buluyorum. Parfüm tutkuma vintage Dior Homme ile başlamış birisi olarak DHI'e bir türlü kanım ısınmadı. Özellikle drydown'da ortaya çıkan vanilyamsı tatlılık hissi bana iyi gelmiyor. Kıyas yapacak olsam Dior Homme > Dior Homme Parfum > Dior Homme Intense derim.

Yorum

2senelik aradan sonra 2013 de beni tekrar parfüm kullanmaya başlatan şaheser

Yorum

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hımm hocam demek iki sene ara verdin sen bu işlere

Kışın kullandığınız birden fazla atkınız varsa bunu tek birine atkı parfümü yapın, ofiste vs atkıyı askıya, masanızın yanına bırakın ve şovu izleyin. Müthiş bir drydown ve "ya burda ne kokuyor çok güzell" Ama tabi aşırı popülerliğinden dolayı pişti ihtimali bol

Yorum

• Kadir.tbk
              Kadir.tbk Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Leto Ustada katılıyorum.Çokda farklı bi deneyim bu şekildeki çok mantıklı.Ayrıca genel begenisi çok yüksek bi koku.Lakin hiç bizaman benim sevemedigim ama takdir ettigim bi formül.Pudralı yapısından dolayı sevemiyorum çünkü burnumu tıkıyo böyle kokular.Prada kokularındada kullanılan bu pudralı efekt neyazıkki benim için imkansız.

batch muhabbeti en illet olduğum konu. o yüzden DHİ yi terk ettim. Valentino uomo intense geçtim

Yorum

Valentino Uomo İntense o sıvı şişesini hak etmiyor bence
              Dhi benimde sevdiğim kokulardan ama eski gücünün yerinde yeller esiyor..

Yorum

Dior'un Homme ile baslayan hicbir kokusu beni cekmiyor ne yazik ki...

Yorum

Reformüle olmadan önceki halini bazen aramıyor değilim ancak reformüle sonrası aldıklarım arasında da performans olarak farklılıklar gösteren batchler oldu. Mesela son aldığım 150 ml'lik olanın kalıcılığından çok memnun değildim, üretim tarihine baktığımda biraz taze olduğunu fark ettim. Bu yüzden kendisini karanlık bir dolapta dinlenmeye bıraktım, muhtemelen 2 yıl sonra falan tadından yenmeyecek hale gelecektir
                  http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

• Frozenwings
                    Frozenwings Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Demlendiriyorsunuz ha?

• fragranstein
                    fragranstein Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Aynen buyurduğunuz gibi, demlendiriyorum

Kullanmaktan sikilmadigim parfumlerden birisi. Her kullandığımda beni mutlu ediyor. Çevremden de hep olumlu tepki almışımdir.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Koku inanılmaz güzel gerçekten kaliteli tam bir kışlık , takım elbiseye ufak şeylerle etkileyen bir koku fakat kalıcılık harikulade fark edilirlik yok 2014 bende olan versiyon da 150 ML bendeki 100 ML ile fark eder mi bilmiyorum ama fark edilirlik çözülürse bir adet yedek daha alırım

Yorum

Benim açımdan tam bir "Ya sev, ya nefret et!" kokusu.

Yorum

Sevdiğim designerların başında ligde ve dior homme intense geliyor. Başarılı bir koku..

Yorum

• Frozenwings
                          Frozenwings Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          İkisi de özel seri sayılsa şaşırmazdım
                      İşleniyor...
                      X