çok müthiş bir koku. şişeyi yarıya indirdim sanırım bitmeden almak gerekecek. niş kalitesinde bi eser.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Dior Homme İntense
Çökme
X
-
İlk başlarda çok güzeldi gerçekten kokladığım hiçbir parfüme benzemiyordu sonra bana mukavva kağıdı gibi kokmaya başladı elim gitmiyor kullanmaya baharatlı kokuları sevdiğim doğru ama birçok kişinin baş yapıt dediği şeye burun kıvırmamı anlamıyorum, benim tenimde varla yok arası kıyafette iyi, bir daha almam heralde.Sadece garçons.
Yorum
-
Buna reformüle derler işte.Orjinal yazı sahibi: Hattab. View Postİlk başlarda çok güzeldi gerçekten kokladığım hiçbir parfüme benzemiyordu sonra bana mukavva kağıdı gibi kokmaya başladı elim gitmiyor kullanmaya baharatlı kokuları sevdiğim doğru ama birçok kişinin baş yapıt dediği şeye burun kıvırmamı anlamıyorum, benim tenimde varla yok arası kıyafette iyi, bir daha almam heralde.
Vintage versiyonuna sahip dostlar var burda. Onlardan bi' miktar talep edebilirsin. İlk çıktığında neden ortalığı yakıp yıktığına dair net bilgin olur.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
-
Herkes övmüş yahu
O zaman ilk eleştiri benden gelsin, ben DHI'i fazla tatlı buluyorum. Parfüm tutkuma vintage Dior Homme ile başlamış birisi olarak DHI'e bir türlü kanım ısınmadı. Özellikle drydown'da ortaya çıkan vanilyamsı tatlılık hissi bana iyi gelmiyor. Kıyas yapacak olsam Dior Homme > Dior Homme Parfum > Dior Homme Intense derim.
- 5 beğenme
Yorum
-
Kışın kullandığınız birden fazla atkınız varsa bunu tek birine atkı parfümü yapın, ofiste vs atkıyı askıya, masanızın yanına bırakın ve şovu izleyin. Müthiş bir drydown ve "ya burda ne kokuyor çok güzell" Ama tabi aşırı popülerliğinden dolayı pişti ihtimali bol
- 7 beğenme
Yorum
-
Leto Ustada katılıyorum.Çokda farklı bi deneyim bu şekildeki çok mantıklı.Ayrıca genel begenisi çok yüksek bi koku.Lakin hiç bizaman benim sevemedigim ama takdir ettigim bi formül.Pudralı yapısından dolayı sevemiyorum çünkü burnumu tıkıyo böyle kokular.Prada kokularındada kullanılan bu pudralı efekt neyazıkki benim için imkansız.
-
Reformüle olmadan önceki halini bazen aramıyor değilim ancak reformüle sonrası aldıklarım arasında da performans olarak farklılıklar gösteren batchler oldu. Mesela son aldığım 150 ml'lik olanın kalıcılığından çok memnun değildim, üretim tarihine baktığımda biraz taze olduğunu fark ettim. Bu yüzden kendisini karanlık bir dolapta dinlenmeye bıraktım, muhtemelen 2 yıl sonra falan tadından yenmeyecek hale gelecektir
- 5 beğenme
Yorum
-
Koku inanılmaz güzel gerçekten kaliteli tam bir kışlık , takım elbiseye ufak şeylerle etkileyen bir koku fakat kalıcılık harikulade fark edilirlik yok 2014 bende olan versiyon da 150 ML bendeki 100 ML ile fark eder mi bilmiyorum ama fark edilirlik çözülürse bir adet yedek daha alırım
- 3 beğenme
Yorum

Yorum