Son yıllarda yapılmış en iyi erkek parfümleri içinde Terre D'Hermes ile başı çeken bir çalışma. O eşsiz ruj efekti her nekadar ilk başlarda biraz feminenlik hissi versede alıştıkça parfümün hissettirdikleri farklı bir boyut kazanıyor. İlk üretimi 2007 yılında yapılmış ve 2011 yılında reformüle olmuş her ne kadar ilk üretimi daha iyi olsada yeni farmülünde bazı batchları gerçektende eski dior homme intensi aratmıyor. Fiyat performans olarak üst düzey bir çalışma
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Dior Homme İntense
Çökme
X
-
Dior Homme İntense
Son yıllarda yapılmış en iyi erkek parfümleri içinde Terre D'Hermes ile başı çeken bir çalışma. O eşsiz ruj efekti her nekadar ilk başlarda biraz feminenlik hissi versede alıştıkça parfümün hissettirdikleri farklı bir boyut kazanıyor. İlk üretimi 2007 yılında yapılmış ve 2011 yılında reformüle olmuş her ne kadar ilk üretimi daha iyi olsada yeni farmülünde bazı batchları gerçektende eski dior homme intensi aratmıyor. Fiyat performans olarak üst düzey bir çalışmaSon Düzenleme matrai; 16-01-17, 13:09. Tarafından yapıldı. -
2011 öncesini tecrübeli buruna sahipken koklamadım ama şimdiki hali de oldukça başarılı. Bundan 4 - 5 sene önce parfümlerle çok alakalı değilken parfümeride koklamış ve çok beğenmiştim fakat daha sonra aynı etkiyi yakalayamamıştım; belki de batch mevzusundan böyle olmuştu o zamanlar
- 2 beğenme
Yorum
-
-
2011'in sonları, yılbaşı yaklaşıyor, benim daha yeni yeni parfümlere tutkum başlamış. araştırıyorum sürekli, herkes bu parfümden bahsediyor haliyle çok merak ediyorum. sonunda dayanamayıp sevil mağazasından hayatımın ilk orijinal parfümünü alıyorum ve bu dior homme intense oluyor. o kadar beğeniyorum ki kullanmaya kıyamıyorum.. zaman içinde birçok parfümle haşır neşir oluyorum ama yerini hiçbiri tutmuyor.. Şimdilerde çok az bir miktarını referans olarak bıraktım şişede arada koklayıp koklayıp geçmişe gidiyorum.. 2011 versiyonuydu bu parfüm şimdikiyle arasında çok fark var bu konu herkesin malumu zaten. Açıkçası benim için her zaman özel olarak kalacak bir parfüm umarım bir gün üretimi sonlandırılan parfümlerden olmaz...Son Düzenleme Excalibur; 14-01-17, 13:14. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum

Yorum