Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Azzaro Pour Homme

    Yorum


    • ysl l homme sport

      Yorum


      • Brüt Pour Homme

        Yorum


        • Bvlgari MİB

          Yorum


          • Blue de channel edp

            Yorum


            • Vero Naja kullandım. Tütüne eşlik eden çiçeksi notalar ve minimal kirlilik ile ilginç ama bir o kadar da keyifli bir parfüm benim için. Bazen dumansı, bazen kremsi bazen de kirli… Anlatması gerçekten zor. Kalıcılık ve yayılımı ortalama düzeyde. Bulunma ihtimali var ama genelde istenilen fiyatlar gerçekten pahalı.

              Yorum


              • CH Herrera

                Yorum


                • Ralph Lauren Polo Sport 1998

                  O kadar iyi koşullarda saklamama rağmen hafif bir bozulma eğilimine girmiş.

                  Beni bu parfümlerin büyülü dünyasına merak saldıran parfümdür kendileri.

                  Sportif bir parfümden beklenilmeyecek seviyede performansı deterjanımsı temiz kokusu ile ara ara sıkıp ergenlik zamanlarımı yad ettiğim antikam.

                  Yorum


                  • Caldion Night

                    Yorum


                    • geoffrey benne bowling green after shavei tıraş sonrası kullandım bol limonlu yeşilli 80 ler aromatik fujer..tabi yanınada layering anlamında rochas moustache 1949 fisiatınca limon bombası gibi gezmeye başladım..o kadar çok 80 ler kokusu varki elimde ve çoğuda limonlu..bunları karıştırınca çok değişik koku ambiansları elde ediyorum...sizler layering yapıyormusunuz??

                      Yorum


                      • Rayiha
                        Rayiha Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Pek karıştırmıyorum ben, ama imkan olsa bazı parfümlerin bazı notalarını parlatmak isterdim katmanlayacak tekli moleküllerim olsaydı.

                        Vintage'larınız sizin eskiden kalma parfümleriniz mi yoksa satın mı alıyorsunuz ANDY DUFRESNE ?

                    • CK Eternity Summer

                      Yorum


                      • Lancome sagamore

                        Yorum


                        • Orjinal yazı sahibi: ANDY DUFRESNE View Post
                          geoffrey benne bowling green after shavei tıraş sonrası kullandım bol limonlu yeşilli 80 ler aromatik fujer..tabi yanınada layering anlamında rochas moustache 1949 fisiatınca limon bombası gibi gezmeye başladım..o kadar çok 80 ler kokusu varki elimde ve çoğuda limonlu..bunları karıştırınca çok değişik koku ambiansları elde ediyorum...sizler layering yapıyormusunuz??
                          Rayiha
                          merhaba evet çoğu eskiden kalma ama bazılarınıhalen yedekliyorum,yani yeniden bulunca birer şişe yedekliyorum ikeanın bi cam dolabını almıştım artık koyacak yer kalmadı ne yapıcam bilmiyorum,muhtemelen köye yeni yaptıracağım evde giyinme odasına parfümler ve saatlerim için yeni bir yer tasarlamam gerekecek...

                          Yorum


                          • Rayiha
                            Rayiha Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Ben de vintage'lara merak sardım son zamanlarda. Eskinin parfüm anlayışını ve doğal hammaddeleeini tanımak açısından. Bendekiler çoğunlukla 80'lerde tasarlanmış 90'larda üretilmiş parfümler. Niş dünyasını pek iyi tanımasam da kokuların derinliği açısından yarışırlar diye düşünüyorum. Sayıları da artıyor girttikçe, geçen hafta ilk kez vintage yedekledim, daha doğrusu bendeki 20 yıllık açık şişenin jelatinlisini bulunca dayanamadım, karşılaştırmak istedim.

                            Eviniz hayırlı olsun şimdiden ANDY DUFRESNE , parfüm dolabı hayalim var benim de. Deprem yüzünden yaşama alanım bir hayli daraldı, parfümlerimi tasniflediğim ayakkabı kutuları + gardrop kombiniyle idare ediyorum şimdilik

                        • bugün sabah yine bir underrated olan loewe esencia kullandım,bu parfümü nereye konumlandırayım bilemiyorum..80 ler masküleni gibi ama içindeki vetiveri öyle kullanmışki parfümör parfümün dip notalarında yani kuruduğunda ortaya çıkan rahiya çok etkileyici ve maskülen..aslında açılış böyle bol yeşilli ağaçlı felan ..aromatik 80 ler masküleni gibi başlayıp oturduğunda günümüz modern erkek kokularına uyum sağlıyor..ispanyol loewe firması zaten benim sevdiğim evlerden loewe 7 de harika bir koku buarada..allahtan elimde toplam 160 ml civarında var.herzaman kullanmak isteyeceğim klas bir koku..eskimez yaşlanmaz..18 -20 teenage harici her yaşa gider sırıtmaz..

                          Yorum


                          • öğlen duş sonrası cartier pasha edition noire kullandım...pasha zaten 80 ler masküleni gibi tanınsada bana daha modern geliyordu..bu flenkarda daha bir modernize edilmiş içindeki nane notası kaynaklı kokular açılışta birbirini andırsada sonrasında farklılaşıyor yani bir dior homme-intense gibi değil..kokunun kalite hissiyatı yuksek..
                            bide neredeyse satışa çıkarıyordum ilk bir kaç kullanım sonrası..iyikide satmamışım diyorum şimdide..kokulara zaman tanınması gerekiiyor gerçeğini bana bir kez daha yaşatmış oldu...mesela yıllar önce lalique equus almıştım ,birazda yorumlardan etkilenip (gucci2 ye benzetenler vardı) sattımmı takasmı yaptım hatırlamıyorum ,kendime biraz decant ayırmıstım yıllar sonra o decantı 2 gün üst üste kullanınca kendime çok kızmıştım..hatta kahroldum çünkü kolay bulunmuyor şimdilerde ve bulunsada yuksek fiyat isteniyor..kokulara şans verin arkadaşlar ..hemen burun kıvırmayın,ilk deneyimler beklentilere paralel yanıltabiliyor...

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X