Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • buarada kargoyla az önce gelen zara bergamot & leather stritz i koluma biraz sıktım,ilk başta yorumlardaki gibi dior homme parfüm gibi kokuyor ama sonrasında koku başka yöne evriliyor..ben kokuyu baya beğendim oturdukça güzelleşti çünkü..ünisex olarak lanse edilmiş ama bence erkeğe daha yakışır gibi..kullandıkça yorumlamaya çalışırım ilerleyen günlerde...off çok yazdım yoruldum..

    Yorum


    • azzaro pour homme

      Yorum


      • Duftanker MGO Duftmanufaktur Palladium kullandım. İçeriğini ilk kez gördüğümde deneyebileceğim en hayvansal ve sınırları zorlayacak bir parfüm olabileceğini düşünmüştüm. Her ne kadar sınırları zorlasa da çiş/kaka efekti bulundurmuyor. Parfümün her evresinde tütsü, duman, yanık/mazotlu deri ve odunsu notalar hissediliyor. Kalıcılık ve yayılımı oldukça yüksek. Fiyatı pahalı (9,5 ml 95€) olsa da bence güzel bir deneyim sunuyor. Öğrendiğim kadarıyla yüksek konsantrasyon ve içeriklerinden dolayı fiyatı yüksekmiş.

        Yorum


        • CK Truth Man

          Yorum


          • Dior homme 2013

            Yorum


            • CK Truth Woman

              Yorum


              • Chanel Bleu EDP

                Yorum


                • Chopard Happy Diamonds

                  Yorum


                  • Costume National Scent İntense

                    Yorum


                    • Cerruti 1881 - artık her koleksiyonda olması gereken bir klasik.

                      Yorum


                      • chevignon formen ...masterpiece ...evet bu başlığı atma gereği duydum ..bu bir başyapıt bana göre..ben 80 ler aromatik fujerlerini seven biri olarak(azzzaro ,polo klasik,tuscany,jazz vs) bunu o klasmanda ilk üçüme aldım..

                        kokuya gelecek olursak açılışını polo klasik tuscany minvalinde yapan(odunsu baharatlı sınıflandırılmış ama alakası yok bence tam bir aromatik fujer) bol yeşilli ,turunçla desteklenmiş fesleğen ile odunsu notalardan ziyade maskülen bir aromatik hissiyatı var...zaten fesleğen o kadar baskın ve güzel kullanılmışki insanı rahatlatan bir rahiya da veriyor..kokunun kalite hissiyatıda yüksek,yani ismine bakıp bir disigner marka olarak küçümsememek gerekiyor..birçok niş markaya referans bile olabilir..evet abartmıyorum önüne niş bir markayı koyun bu sınıfta koku severlerin imza kokusu bile olabilir zannımca..

                        notalar çok doğal ve net, geçişler mükemmel..kurudukça güzelleşiyor,kıyafet ten ayrımı yapmaksızın buramburam kokuyor..ama maalesef artık üretilmiyor..hatta uzun zamandır diye biliyorum..zamanında fragrancex sitesinden almıştım..hemde komik rakamlara...bulabilen elinde olan kıymetini bilsin..80 ler maskülenlerini aromatik fujerlerini seven arkadaşların,hatta tüm prfümseverlerin bir kez olsun koklaması gerektiği muhteşem bir koku chevignon...bazı yorumlarda amerikan country kovboy kokusu olduğu yorumlarınada katılıyorum..kullanmaya kıyamıyorum diyeyim son olarak...
                        Son Düzenleme ANDY DUFRESNE; 11-09-22, 10:53. Tarafından yapıldı.

                        Yorum


                        • Davidoff Zino

                          Yorum


                          • tıraş sonrası cildimi nasıl rahatlatayım diyordum first class ın balsamını gördüm ve sürdüm..sonrada parfümü fıslattım 3 fıs..efsane bir marketing koku first class..beni gençliğime ve yıllar öncesi anılarıma götürdü..ne yalan söyleyeyim azzaroya çok benziyor ama ondan daha güzel kokuyor...luca turin abi azzaroya 5 üzerinden 5 yıldız vermişti..buna kaç verir bilmiyorum ama marketing olduğu için 2 den fazla vermez zannımca..ama ben 5 üzerinden *5 yıldızlı beş veriyorum...parfümlere önyargı kısmını aştım artık..kimin ürettiği umurumda değil açıkçası..ben kokuya bakarım...

                            Yorum


                            • CD Fahrenheit Absolute
                              Anlatılmaz yaşanır

                              Yorum


                              • Duftanker MGO Duftmanufaktur Hindu Gras kullandım. Tamamen yeşil tema (galbanum ve meşe yosunu ağırlıklı) üzerine kurulu bir parfüm olsa da saman, tütün ve kumarin ile güzel bir derinlik kazanıyor. Orta ve son kısımlarına doğru vanilya ve hafif dumansı dokunuşlar mevcut. İlk denemelerimde pek etkilenmemiştim ve hatta satmayı da düşünmüştüm ama hafif soğuk havalarda kendisini daha iyi gösterdi sanırım. Kalıcılık ve yayılımı ortalama.

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X