Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Charriol Men

    Yorum


    • Fm - Lys meditterianne, feminene kayan fakat bence erkek kullanımına da uygun, deniz notaları ve çiçeksi bir parfüm. Yaz için gayet güzel ve farklı

      Yorum


      • Penhaligons agarbathi
        amberli tütünlü inceden indolik yasemin tınıları, recine kaynaklı tatlılık tabi bunlar hissettiklerim .
        parfum notalarinda tütün yok bir kere , süt varmış ben alamadım, süt deyince pastane grubu gelmemeli belki aklıma.
        tabi burada ki önemli unsur bu parfüm yazlık bir koku değil ,
        Son Düzenleme Acemiburun; 22-07-22, 11:06. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • Asaid
          Asaid Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          ben bunda da sandal içinde süt kreması akoru almıştım ama denediklerim içinde asıl PdForte Toscanello'da yoğun hissetmiştim böyle bir akor.
          Son Düzenleme Asaid; 22-07-22, 13:00. Tarafından yapıldı.

        • Acemiburun
          Acemiburun Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Toscanello yu denemedim böyle bir puro markası var acaba ona mı ithafen yapıldı.

        • Asaid
          Asaid Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          evet ana ekseni tütün ve oldukça zevkli bir koku. ama maalesef denediğim en tatlı parfümler arasına girecek yoğunlukta bir gurme.

      • Michael Kors Extreme Speed

        Yorum


        • Encelade Marc-Antoine Barrois
          Açılışta ravent, muz kabuğu ve incir yaprağı bileşimi gibi çağrışım yapıyor bende. Hoşuma gidiyor bu aroma, sonrası odunsu bir tatlılık. Tenimde çok fazla dönüşüm geçirmiyor. Silaj Ganymede kadar güçlü değil ama birkaç saat boyunca rahat hissedilir durumda kullanıcısı için. Fena bir dengesi yok kompozisyonun yine de henüz pek ısınamadım.

          Yorum


          • Xerjoff renaissance 👍👍👍

            Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

            Yorum



            • Narciso Musc Noir kullandım. Son günlerde Musc Noir ve Narciso Poudree elimin en çok gittiği parfümler oldu. İkisine de bayılıyorum. Musc Noir, insanı sarmalayan, hem temiz şampuanımsı, hem de hafif tatlı, kadife gibi hissettiren bir parfüm. Geçenlerde kızım sıkmış, yanımdan geçerken nasıl hoşuma gitti kokusu anlatamam ( son dönemde hep Flowerbomb kullanırdı, sıkılmış. İmza parfüm olayını bıraktı. En sevdiği şu ara Coco Mademoiselle Intense. Yaş 15) Narciso Poudree ise zaten senelerdir favorilerimden. O yumuşacık, pofuduk tatlımsı pudra kokusu bağımlılık yaratıyor.

              Yorum


              • Hermes H24

                Yorum


                • Aaron Terence Hughes Ozone (eski şişe) kullandım. Hindistan cevizi ve nane kullanımı VIW’i anımsatsa da Ozone’da yoğun şekilde ambroxan mevcut ve performans olarak da diğer denediğim parfümleri gibi oldukça iyi diyebilirim. VIW’i performansından dolayı beğenmiyorsanız ve genel olarak sentetikliği de takmıyorsanız kesinlikle öneririm.

                  Yorum


                  • omerikb
                    omerikb Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Çok beğendiğim bir içerik üreticisi. Youtubedan takip ediyorum kendisini. Maalesef henüz parfümlerini deneyemedim. Geçenlerde yurtdışından bir ihtimal sipariş verdim ama tabikide gümrükte takıldı. Siz yurtdışında mı ikamet ediyorsunuz hocam ? O şekilde mi temin ettiniz

                  • Abbathdoom
                    Abbathdoom Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Evet hocam. Bir arkadaşımla takas yapmıştım.

                • Adp colonia koku çok güzel fakat performans vasat gün içinde 2 saatte bir tazele

                  Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                  Yorum


                  • Mancera - Cedrat boise

                    Yorum


                    • Bond No. 9 Scent of Peace
                      Aventus ( ananas ) koku ailesine ait yayılım kalıcılık çok güzel ve çok iltifatta aldı. Sadece diğerlerine göre bi tık sentetik hava var ama o da çok rahatsız etmez yani tavsiye edilir denemekte fayda var.

                      Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                      Yorum


                      • R. Capucci | Capucci Pour Homme
                        bol limonlu meşe yosunu. Homme de Gres'e yakın olmakla limonî ve otsu bir doku daha belirgin. hafif sucul bir kısım ile de daha saydam. bir bütün halinde davranan sade ve doğal bir koku. kullanımı oldukça keyifli.

                        Yorum


                        • Etro, Vicolo Fiori EdP

                          Etro parfümleri, modaevinin etnik desenleri, egzotik yerlerden alınma isimleri nedeni ile gözümde oryantal bir imaja sahipti. Geçenlerde yine karşıma çıktı ve bu kez biraz daha alıcı gözle inceledim, Vicolo Fiori pek sevdiğim canım Chanel Beige ile biraz benzer bulunduğundan, temiz bir yaz parfümü olarak ilgimi çekti. Birbiri ile benzer EdP ve EdT versiyonları mevcuttu. Kalıcılığı ile ilgili daha az sorun yaşamak beklentisi ile EdP formunda olanı almaya karar verdim.

                          Markanın ilk butiğine adanmış ve "Çiçekli Sokak" olarak çevirebileceğimiz Vicolo Fiori, yenilenmiş şişe ve ambalaj tasarımı ile elime ulaştı. Markanın arşiv kumaşları ile kaplanmış, dolayısı ile her biri birbirinden farklı desenlere sahip, şifonyer üstünde güzel durabilecek ve ufak tefek eşyanın konabileceği mıknatıs kapaklı güzel bir kutuda geldi. Tek sorun ambalaj politikası, koruyucu jelatin yapmamışlar, kapak çıkıntısından olsa gerek. Biraz keyfim kaçtı ama "marketten aldığım kolonya da böyle" diyerek OKB'sel düşüncelerimden uzaklaşmaya çalıştım, zaten kargo uzak

                          Parfümün Etro sayfasında açıklanan notaları mandalina, lotus, siklamen, beyaz şeftali ve EdT ile aynı. Fragrantica'da bunlara ek başka notalar da var. 2014'ten bir yorumda ise Etro sitesindeki notaların bergamot, beyaz biber, yasemin; iris, gül, kakule: amber, misk, şipre olduğundan bahsedilmiş.

                          Parfümü ilk sıktığımda hafif deterjansı, mandalina kabuğuna benzer bir hava alıyorum, sonrası içinse herhangi bir çiçek, meyve, baharat, vb. içeriğin adını net olarak koyamıyorum, ama iris ve ylang ylang varmış gibi geliyor. İlk andaki keskinlik saman alevi gibi deyim yerindeyse, sonrasında koku yumuşuyor ve çok güzel, temiz ve sıcak bir sabun kokusuna dönüşüyor. Bu sabunsuluk aldehitli sabunlardaki gibi bir hissiyatta değil, uzaktan Prada Iris'i andıran ama ondan çok daha sıcak; onun gibi kuru, yeni ütülenmiş bir sabunsuluktan ziyade, köpüğü üstünde, sucul diyebileceğim bir sabunsuluk. Kocaman, üstünde nefis çiçek desenleri olan İtalyan sabunları gibi ya da daha tanıdık, 80'lerde 90'larda piyasadaki en popüler sabunlardan Lux güzellik sabunu, pembe renkli olan.

                          Bu sabun bağlantısı dışında bildiğim herhangi bir parfüme benzetemedim. Chanel Beige ile tek benzerliği her iki parfümün de kendimi çok iyi hissettirmesi oldu. Beige şehirde, Vicolo Fiori ise yazlıkta, deniz ve güneşle güzel gidebilecek parfümler. Vicolo Fiori'yi güneş kremine benzetenler de var, bazen bu hissiyatı da yakalıyorum baskın olmamakla birlikte. Görece lineer bir parfüm.

                          Yayılım ve kalıcılık fazla değil. Üstümdeyken kokusunu rahatça alabiliyorum ama çevreden duyulmuyor.

                          Parfümü % 50 indirimle aldım, ithalatçı ELCA Kozmetik. Kalıcılıkla ilgili derdi olmayanlar ve sabunsu bir yaz parfümü arayanlar kadın-erkek farketmeksizin deneyebilirler.
                          Son Düzenleme Rayiha; 02-08-22, 12:06. Tarafından yapıldı.

                          Yorum


                          • Creed milesime imperial, çok beğendiğim bir yazlık koku olmasına rağmen kalıcılığı maalesef kötü

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X