Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Teint de Neige EDP kullandım. Kullanabilir miyim, kullanamaz mıyım derken ben bu parfüme bağlanmaya başladım sanırım☺️ Dün başka parfüm sıkmıştım ama gün içinde tekrar Teint de Neige i üzerimde hissetmek istedim. Kokusu burnumda tüttü. Kalıcılığı mükemmel. Her yere siniyor. Sadece 2 fıs yeterli. Gece çıkarken yoğun koksun isteniyorsa 3-4. Belki de daha önceki kullanımlarımda fazla sıktığım için beni zorladı. Koku olarak, Rexona nın pudra kokulu deodorantını andırıyor. Onu çok severim ama alerji yaptığı için kullanamıyorum. Hep bu kokuda bir parfüm olsa derdim. Aynı değil tabi ki ama verdiği yoğun pudralı ve hafif tatlımsı his benziyor.

    Yorum


    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ama yine aklıma düşürdünüz Swann

    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Şimdiden güle güle kullanın sevgili Libra, umarım beğenirsiniz Karşılaştırmanızı merakla bekliyor olacağım. Bu arada siz hangi versiyonunu aldınız, ben EdP formunda sipariş etmiştim ve altın renkli özel seri şişede gelmişti. (Fragrantica bu şişenin kompozisyonunu normal EdP'den farklı göstermiş ama firmanın kendi sitesinde böyle bir farktan bahsedilmiyor.)

    • Libra
      Libra Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Çok teşekkür ederim sevgili @Rayiha🥰 Ben Hepsiburada dan aldım. Satıcı Boyner görünüyordu. Son 1 ürün diye görünce dayanamadım. EDP olarak görünüyordu ama fotoğrafta şeffaf şişe vardı. Ben de şaşırdım hatta, EDP altın şişede zannediyordum. Ne gelecek merak ediyorum.(Ayrıca Boyner in kendi sitesinde yoktu. O da ilginç geldi)

  • Merchant of Venice Arabesque

    Tütün temalilar arasında sevdiklerimden. Yalnız ilk birkaç dakikasında tatlı naneli sakız aroması alıyorum ben alttan alttan. Sonra vanilya epey baskın algılanmaya başlıyor. Yayılım ve kalıcılık ortalama düzeyde. Bazen tatlılığı biraz fazla gelmiyor değil.
    Son Düzenleme teafortwo; 04-03-22, 16:47. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • D.S. & Durga Burning Barbershop kullandım. Açılışı oldukça yeşil ve aromatik diyebilirim. Lavantanın aşırı baskın olmayıp duman ve vanilya ile birleşimi oldukça güzel. Kalıcılık ve yayılımı ortalama değerlerde denebilir.
      Kullanabildiğim tek lavanta ve barbershop sınıfındaki parfüm.

      Yorum


      • TMOV Arabesque. Çok benzetildiği Tobacco Vanille'den daha güzel olduğunu anlatacak cümleler aradım bulamadım.

        Yorum


        • ALD - War and Peace

          Yorum


          • Amouage Overture Man.

            Yorum


            • Bugün de Teint de Neige sıktım. Gün içinde kayınvalidemlere uğradık. Kapıdan girer girmez kayınvalidem mis gibi kokuyorsun, bu parfümün çok güzelmiş dedi. Baya bir kokladı beni ☺️ Biraz sonra ablası yanımıza geldi, önceki konuşmalardan hiç haberi yok. Bu parfümün çok güzelmiş, ilk defa duyuyorum üzerinde. Yeni mi diye sordu☺️ Bugüne kadar en beğendikleri parfümüm bu oldu sanırım.

              Yorum


              • Swann
                Swann Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sevilmez mi, bayılıyorum ben de, çokça kalp💓

              • Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Çok teşekkürler sevgili teafortwo 🙏🏻

              • Libra
                Libra Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Kullandıkça daha çok seviyorum sevgili Swann . Bu parfümde bağımlılık yapan birşey var🥰

            • Papillon Salome.

              Yorum


              • Geçen hafta geleneksel kolonya alışverişimi PEREJA'dan yaptım ve parfümlü kolonyalarından da 6 minik şişeyi deneme amaçlı seçtim. İçlerinde en merak ettiğim Pudra Kolonyası idi. Koku piramidi şu şekilde açıklanmış:

                Üst Nota: Portakal
                Orta Nota: Gül, İris
                Alt Nota: Misk, Tonka Fasulyesi, Pudra Notaları

                Pudra Kolonyası gerçekten de pudranın sıvı hali gibi. Çok saf, temiz ve bebeksi bir koku. İlk anlarda tipik bir talk pudrası ama biraz yerleştikçe sabunsu ve hafif odunsu yönü ortaya çıkıyor, bu aşamalarında YSL Rive Gauche'u andırıyor. 80 derece kolonya formunda ama piyasadaki çoğu EdT kadar performanslı olduğunu söyleyebilirim. Hatta koku yoğunluğundan dolayı çantaya atıp dezenfekte amaçlı kullanmak pek mümkün olmaz, ama gün içinde tazelenmek ve temiz kokmak için ideal.
                Son Düzenleme Rayiha; 17-03-22, 02:21. Tarafından yapıldı.

                Yorum


                • Office for man


                  Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                  Yorum


                  • Tiziana Terenzi Lillipur

                    Fırından yeni çıkmış dumanı daha üzerinde sıcacık tarçınlı çörek gibi kokuyor.Tarçın çok baskın ya da ben öyle hissediyorum kuru değil ve gayet tatlımsı verilmiş.Dsquared Potion Man EDP ile neredeyse birebir aynı kokuyor.Sadece açılışta Terenzi daha yumuşak ama koku güzelliği daha iyi derim tabi bana göre.Benzerlik yönünden Dsquared'i elimden çıkarmıştım ama uygun bir alternatif diyebilirim tabi hala bulunabilirliği varsa.

                    Yorum


                    • Clive Christian X for Men

                      Biraz sıkıldım sanırım kendisinden artık ilk kullandığım zamanlardaki gibi özel hissettirmiyor.

                      Yorum


                      • Dior Eau Noire.

                        Yorum


                        • Bugün Ombre Rose EDP kullandım. Alırken, fotoda şeffaf şişe görünüyordu ama Jean Charles Brosseau nun sitesinde 100 ml EDP altın şişede görünüyordu. Bana da tahmin ettiğim gibi altın şişe geldi. İyi ki EDP almışım ( zaten son 1 ürün olarak EDP vardı) çünkü hafif bir parfüm. Kokusuna bayıldım. Gerçekten bebeksi. Teint de Neige ile farklarına gelecek olursak, bence Ombre Rose daha hafif. Çok baskın bir koku değil. Daha temiz, sabunsu bir yanı var. Hatta bebek pudrasından ziyade bana bebek ıslak mendillerini ( Molfix ıslak mendilin kokusuna bayılırım.Ombre Rose da benziyor), bebek sabunlarını hatırlattı. Teint de Neige den daha modern ve günlük kullanıma daha uygun geldi. ( Ben ikisini de günlük kullanırım bu arada). Teint de Neige, daha tatlı, yoğun, pudralı, dikkat çekici bir parfüm. Ombre Rose kadar narin değil. Ben burdayım diyor. Biraz daha olgun bir havası da var bana göre. Eşime göre biraz boğucu. 2 Fıs zamk gibi yapışıyor ve tüm gün kokuyor. Her iki parfüm de hayatıma girdiği için çok mutluyum.

                          Yorum


                          • Rayiha
                            Rayiha Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            İyi günlerde kullanın sevgili Libra, başarılı bir alış olduğuna sevindim Teint de Neige'i kullanamazmışım demek ki, aklım kalmaz artık.

                          • Libra
                            Libra Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Çok teşekkür ederim🥰 Teint de Neige biraz daha riskli geliyor bana. Ama alışınca da vazgeçilemeyecek bir parfüm.

                        • Xerjoff Naxos
                          5 te 1 fiyatına Pure Havane varken gerek yok

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X