Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Forum Sorunları

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Foruma log in olduktan bir süre sonra çıkıyor, eski forumdaki gibi sonsuza kadar logged in bırakma seçeneği yok mu yoksa ben mi bulamıyorum

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Onun ayarları yapılmıştı bende şu anda çıkmıyor sayfayı açtığım anda geliyor ama ben pcden giriyorum. Mobilde o sorun var galiba

• ibrhm
      ibrhm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Mobilde de problem yok, sadece tapatalk yaptı birkac kez.

Merhaba arkadaşlar önceki forumda olduğu gibi yönetici arkadaşlar dekant başlığı açacak mı?Özellikle matrai üstadın koleksiyonundan mahrum kalmak yazık oluyor.

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Açılacak merak etmeyin. Tarih net değil ama öyle uzun bir ara yok .

Admin'lerim belki yazılmıştır göremedim ama fotoğraf eklemeye bir haller oldu. Kalite çok düşmeye ve boyut ne kadar büyük olursa olsun kendi kendine küçültmeye başladı.
    Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Emin değilim ama iki üç tane farklı yükleme fonksiyonu var; dosya yükle ve fotoğraf paylaş diye, doya yükle kısmından yüklenince problem olmuyordu en son, oradan boyutunu da yükseltebiliyordunuz. Bu şekilde de sorun devam ediyor mu ?

• Xlusive
      Xlusive Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Fotoğrafın çözünürlüğü ne olursa olsun kendine göre küçültülüyor ve fotoğraf bozuluyor. Daha önce böyle bir problem yoktu çünkü.

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben başaramadım Pes

Sorun değil ancak bir soru; parfüm tavsiyeleri konusunda ana konu açmak verimli mi? Zira gördüğüm kadarıyla genellikle yeni konu açılıyor veya bu ana konuda gözden kaçma durumu oluyor? Sizce ana konu olmalı mı?

http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...ve-tavsiyeleri

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Açılması daha mantıklı en azından Yeni gelen arkadaşlar oluyor ve en kolay yoldan başlık açıp bana 200 liraya kadar bir parfüm önerin diyor bu başlıkları bu çatı altına taşıyabiliriz. Böylelikle forum daha kullanışlı olur ve konu parfüm tavsiyeleriyle ilgili açılmış bir sürü başlık olmaz 😉

• Miriel
      Miriel Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bu düzen sağlanacaksa tabiki mantıklı, daha önceki platformlarda hem ana konu hem onlarca tavsiye konusu olması nedeniyle sormuştum.

Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var; benim sürekli siteye girip takip etmem çok zor ki Parfümmerakında da siteye ancak birkaç günde bir girerek okuyabiliyordum. Buna rağmen siteden kopmamamı mesaj yazdığım konuya yeni mesaj yazıldığında bana mail olarak bildirim gelmesine borçluyum. Bu şekilde ilgilendiğim başlıklara mesaj yazıp sonra altına gelen mesajları mailimde görüp okuyarak forumla bağımı koparmıyordum. Kokuyorumda mail gelmediği için siteye uzak kaldım, sonra siteye girdiğimde o kadar çok birikmiş şeyi görünce okumadan geçiyordum, sonrada zaten hafta da bir göz atmaya kadar düşüyor ilgi seviyem. Forumda böyle bir sistem var mı, ya da yapılması mümkün müdür bilmiyorum ama yapılabilirse ben şahsen çok memnun olurum.

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Merhabalar. Bana sürekli mail geliyor ama kategoriyi oluşturan ben olduğumdan olabilir. Bunun yanı sıra mesajlarınıza yazılan yorumlar, beğeniler ayrıca açtığınız başlıklara yapılmış yorumlar forum içi bildiride yer alıyor belki bunu mail olarak da ayarlayabiliyorsunuzdur bir bakmak gerek. Takip et fonksiyonu da işe yarayabilir belki de. Başlıklar ve forum kategorileri için takip et tuşu var sağ üst kısımda, bu şekilde dilediğiniz konuya yazılan mesajlar vesaire mail olarak dönecektir size. Size özel yapılmış yorumlar forum içi bildiride yer alıyor hali hazırda zaten.

• Paranoid Android
      Paranoid Android Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bir gün girmiyorum Outlook a , ertesi gün 1 giriyorum 343784583409 tane Kokuyorum iletisi

• mryankee06
      mryankee06 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Debussy bey teşekkür ederim, İbrahim beyin söylediği şekilde yaptım ayarlardan umarım çalışır. Paranoid bey bana mail gelmiyor oradan hiç, gelse belki bu kadar boşlamazdım siteyi.

Orjinal yazı sahibi: mryankee06 View Post
    Arkadaşlar benim şöyle bir durumum var; benim sürekli siteye girip takip etmem çok zor ki Parfümmerakında da siteye ancak birkaç günde bir girerek okuyabiliyordum. Buna rağmen siteden kopmamamı mesaj yazdığım konuya yeni mesaj yazıldığında bana mail olarak bildirim gelmesine borçluyum. Bu şekilde ilgilendiğim başlıklara mesaj yazıp sonra altına gelen mesajları mailimde görüp okuyarak forumla bağımı koparmıyordum. Kokuyorumda mail gelmediği için siteye uzak kaldım, sonra siteye girdiğimde o kadar çok birikmiş şeyi görünce okumadan geçiyordum, sonrada zaten hafta da bir göz atmaya kadar düşüyor ilgi seviyem. Forumda böyle bir sistem var mı, ya da yapılması mümkün müdür bilmiyorum ama yapılabilirse ben şahsen çok memnun olurum.
    Profilden cok detaylı ayarlar yapılabiliyor Fatih bey, siz yeterki yorumlarınızdan bizi esirgemeyin günlük rapor bile aliriz forumdan😉

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Debussy
      Aftershave yazısı siz mesaj yazdıkça değişecektir: eau de toilette, eau de perfume, parfum extrait vesaire Mesajı sayısına göre ayarlı, mesaj sayınız arttıkça parfüm oranı da yükseliyor.

Avatarınızı sanırım profilinizden değiştiriyorsunuz. Profilinize gelip şuan bulunan fotoğrafa (yani erkek resmine) tıklayınca çıkması lazım.
      Extraitten sonra parfümle yıkanmak, parfüm duşu, parfüm hacuzuna girmek, damardan koku, vesaire olabilir. Yarı şaka yarı ciddi.. Veya matematik sembollerde olabilir Extraitten sonra.. Onbaşı, yüzbaşı gibi rütbelerde eklenebilir.. O zaman olsun hele bir hayırlısıyla inşallah ..

Yorum

• baykalbul
        baykalbul Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        .. Şöyle de olabilir deodarantla yıkanmak, banyo yapmak.. Sonra gene eau de Toillettle yıkanmak, banyo yapmak, havuzu vesayire. Sonra gene böyle devam edebilir. Veya sonradan eklenip rütbeler düşürülebilir.. Gerçi herkese de 10 bin 20 bin mesaj yazmayabilir. Hayırlısı..

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        😆😆😆😆 Mete bey, su bahsettiğiniz doktor forumda bir baslik açsın da dertlerimizi yazalım, cirosunu ikiye katlar😉

• Medea
        Medea Yorumladı
        Yorumu düzenleme

Tüm yazılanları okumadım. Şunu yazayım umarım daha önce yazılmamıştır. En üst bildirimler kısmı aşağı inilsede yukarıda kalabilir. Bildirim geldi mi diye hep yukarı çıkılıyor ki çokda gerekli olmayabilir. Daha önemli bir şey var. Bildirimler geliyor. Ksldır'a bastım ve beğenme tamamen siilindi. Ben sadece okundu olarak silineceğini sandım ama o kişinin beğenisini mesajımdan tümden kaldırmış oldum. Aslında bunu tahmin etmişti mve tek beğeniye böyle yaptım ..

Normalde bildirim uyarısını kaldırmak için sanırım tek tek bildirimlere tıklaamk gerekiyor. Gerçi forumda yukarıdaki bildirimlere tıklayınca oradaki kırmızı sayı kalkıyor ama bildirimlere girince oradaki kalkmıyor diye biliyorum.. Bu konuda düzenleme iyi olabilir. Bunun için bilgisayarcı programdan anlayan gerekiyor. Bu konuda kişiler önerebilirim, özelden yazabilirsiniz.. Ki sizin de vardır belki zaten..

Bir olay da mesajlara yorum tapatalk'da maalesef görünmüyor. Bence bu da önemli ama sanırım bu zor bir şey olabilir..

Teşekkürler ..

Yorum

Login sonrası kullanıcı hesabına girilmemiş gibi açılış sayfasında kalıyor.
        Ancak sayfa içinde başka bir bölüme tıklayarak gidildiğinde kullanıcıya ait ekran (tema, nick vs.)geliyor.

Yorum

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu yazılım ile alakalı bildirilcek gerekli yere.

Orjinal yazı sahibi: Kukla View Post
        Login sonrası kullanıcı hesabına girilmemiş gibi açılış sayfasında kalıyor.
        Ancak sayfa içinde başka bir bölüme tıklayarak gidildiğinde kullanıcıya ait ekran (tema, nick vs.)geliyor.
        Evet, bende de öyle

Yorum

Bendede aynı şekilde oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrhm View Post

Profilden cok detaylı ayarlar yapılabiliyor Fatih bey, siz yeterki yorumlarınızdan bizi esirgemeyin günlük rapor bile aliriz forumdan😉
            Estağfurullah, yorum yapmayı geçtim de yapılan yorumları düzenli okusam ona da razıyım İbrahim bey bu bilgi çok işime yarayacak, telefondan ayarları yaptım umarım düzenli mail gelir.

Yorum

• mryankee06
              mryankee06 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Denemek için mesaj falan yazdım ama mail yine de gelmedi

• ibrhm
              ibrhm Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              👍 ise yarar umarım.

Herkese merhaba,
            Bildirimler kısmında birinin beni alıntıladığını görüyorum. x kişisi şu konuda seni alıntıladı yada yorum yazdı gibi. Oradaki linkten konuya gitmek istediğimde invalid Page diye bir hatayla karşılaşıyorum. Yani direk olarak istediğim yere ulaşamıyorum. Ana sayfadan ya da profilimden cevap yazdığım konuyu bulmam gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir. Bu sorun çözülürse daha pratik olur sanırım forum

Yorum

• matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben şimdi bir kaç bildirime baktım herhangi bir sorunla karşılaşmadım direkt olarak konuya ve mesaja gidiyor link. Tarayıcınızdan kaynaklı bir sorun olabilirim? Tarayıcınızı değiştirip birde öyle deneyebilirmisiniz

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Merahalar . Metin (promesta) bey de benzer bir sorunla karşılaştığını söylemişti. Çözümünü bulmuş değiliz henüz, belki de kodlara bağlı bir sorundur, coderlar çözebilir durumu söylediğimiz zaman.

Sanırım tarayıcıdan kaynaklı. Bilgisayarda Windows 10 un kendi tarayıcısını kullanıyorum. Onda sorun olmuştu. Telefonda Chrome yüklü. Dediğiniz gibi direk konuya geçiş yaptı. Teşekkür ederim cevabınız için.

Yorum

Tapatalk dan bir başlığa girdiğimde son sayfa 13 göstermesine rağmen, 9. sayfada son sayfa oluyor. 10, 11, 12 ve 13. sayfalar hep aynı geliyor. Diğer başlıklarda da karşılaştım böyle. Anlasilmasi için 2 resim atayım, böylelikle daha kolay anlaşılır. Her ikisi de farklı sayfa sayısında olmasına rağmen, aynı içerik geliyor.

Yorum

İşleniyor...
              X