Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Forum Sorunları

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

bildirimlere bakamıyorum sadece bende mi sorun acep

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balaban75 View Post
      bildirimlere bakamıyorum sadece bende mi sorun acep
      tarayıcınızı değiştirin sorun düzeliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post

tarayıcınızı değiştirin sorun düzeliyor
        Choreme kullanıyorum sorunlu mu... şimdi baktım sadece bu konunun bildirimi sorunlu Hangi Müziği Dinliyorum
        Son Düzenleme balaban75; 09-02-17, 17:08. Tarafından yapıldı.

Yorum

1)tapatalk ta açtığım başlığı değiştiremiyorum. Başlık duzenleden yapıyorum ama olmuyor değişmiyor
          2)özel mesaj gitmiyor
          3) web den girince Şifremi kabul etmiyor.
          HELPPP!

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Haftalardır Tapatalk tan bugün ne kullandım başlığına giremiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şerif23 View Post

Bende de aynı sorun var sadece bugün ne kullandım a girmiyor. Muhtemelen sayfanın çok yüklü dosyalardan oluşması nedeniyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şerif23 View Post

Hocam tapatalk belirli bir sayfa sayısına kadar gösterim yapıyor sanırım. Bu konu ile ilgili daha önce mail attım fakat pek ilgilenmediler.

Yorum

O sorunlu başlığı belli bir sayfa sayısına ulaşınca kilitleyip arşive almak ve yeni başlık açmak çözüm olur mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
                    O sorunlu başlığı belli bir sayfa sayısına ulaşınca kilitleyip arşive almak ve yeni başlık açmak çözüm olur mu?
                    Eski basligi kilitleyip arsive aldim ve yeni bir baslik actim. Hep beraber gorelim
                    Sanirim belli bir sayfa sayisindan sonra hep boyle yapmak gerekecek.

Yorum

• Split sayfalarını düzenlerken, eklediğim resimlerin altında her düzenlemeden sonra 1 tane boş satır oluşuyor. 4 kez düzenleme yapıp kaydetsem 4 boş satır oluyor örneğin. Buna çözüm var mı?

Yorum

• Şişeli satış başlığım ve Vintage Spliti v2 başlığı uçmuş arkadaşlar. Arşivde yoklar

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Ben onları taşıdım ama nereye taşıdım bende bulamıyorum

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          tamamdır

• Son birkaç gündür foruma girdiğimde kendimi internete 146'dan bağlandığımız 90'lı yıllarda gibi hissediyorum. Bu yavaşlığın nedeni nedir acaba

Yorum

• Foruma yazmak oldukça güç, aslında forum hızlı olmasına rağmen şu an bir sorun var, bir AJAX veya jquery ile ilgili bir sorundan ötürü sayfa bir türlü tam yüklenemiyor dönüp duruyor.. Bu da yavaşlığa yol açıyor. Bu sorun çözülürse herkes rahatlayacaktır muhtemelen..

bir de olanağı varsa sayfa altındaki pagination, sayfalama kısmı yukarıda da olursa güzel ve kullanışlı olur.

Yorum

• Belirttiğiniz sorunların hepsi ilgili yerlere yazılmıştır. Gördüğünüz sorunları mutlaka yazınız

Yorum

• Sercan hocam Beni BANLAR MISINIZ RİCA ETSEM?
                              Taşlar yerine oturmaya başladı. Bu formda yükselmeye çalışanın Kafasına vurup indiriyorsunuz. Harun Özkan benim babamın oğlu değil, Harun'un yaptığı Hareket (tester parfüm satma) hiç doğru değil tasvip etmiyorum kesinlikle ama aynı TESTER SATMA İŞİNİ 'erdembaba' nikli arkadaşımız da yaptı, onu sadece uyarmakla yetindiniz, sarı kart bile göstermediniz. Harun özkan yaptı aynı işi ona DİREKT KIRMIZI KART (BANN) VERDİNİZ
                              CİHAN MERT e başka türlü hareketler yapıldı ve formdan uzaklaşmasına sebebiyet verdiniz. Umut kurtoğlu başta sebebiyet veren arkadaş. Benzer değişik bir şekilde Medea nikli abim Mete hoca, Bu güne kadar 500 ün üzerinde mesaj yazmışım, bir sürü yorum yapmışım şu zamana kadar ama nedense hiç birine cevap vermemiş 3-5 tanesi hariç. Satış Başlığı açtığım bölümde tutmuş bana ''Ragıp hocam neden sürekli FORUM kelimesini form yazıyorum diye eleştirmeye kalkıyor.'' FORMDA BAŞKALARI TARAFINDAN ONLARCA BİNLERCE YANLIŞ YAZILAN KELİME VARKEN. METE HOCA Abim dedim karşılık vermedim alttan aldım ve konunun kapatılmasını istedim hatta SERCAN HOCAM sizden de rica ettim konunun kapatılıp Arşive alınması için. Bunun üstüne cantona8 (Mustafa Burak Çelebi) aram iyi olmasına rağmen çıkıp bu konunun üzerine Ateşe körük verircesine ya da Bıyık altından güler gibi veya Aba altında sopa gösterir gibi konuyu alevlendirmeye kalkması beni çok sinirlendirdi. ''(HASSASİYETİMİ BELİRTİP KONUNUN KAPATILMASI GEREKTİĞİNİ VE ARŞİVE ALINMASINI RİCA ETTİĞİM HALDE)'' konu nerelere geldi SERCAN HOCAM YAZACAĞIM O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ İNANIN SAAT ŞU ANDA 00:52 GECENİN BİR YARISI ARTIK BOŞ VAKTİM YOK BENİM BU FORM İÇİN MAALESEF ve BENİM GİBİ BİR ÇOK DÜŞÜNEN VARDIR BUNDAN EMİNİM. BU RAHATSIZLIĞIMI ALTUĞ HOCAMA DA SÖYLEDİM AMA MAALESEF MÜDAHİL OLMADI VESSELAM.

ANLADIĞIM KADARIYLA BU FORUM SİTESİ SOSYAL BİR FORUM SİTESİ DEĞİL AKSİNE DİKTATÖRLÜK İLE YÖNETİLEN BİR SİTE OLMUŞ YÜKSELENİ İNDİR, YÜKSELİP GÖZE BATANI ABA ALTINDAN SOPA GÖSTEREREK İNSANLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ALÇALT VAY BEE HERKESE KOLAY GELSİN İYİ FORMLAR DİLEĞİMLE FORMDAN AYRILIYORUM.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Si yu.

• Medea
                                Medea Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Doğrusu forum olacak, form değil.

• erdembaba
                                erdembaba Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Bugün ne kullandım dan buraya geçince adımın geçtiğini farkettim..tester parfüm satma işinde herşeyi belirterek ilana koydum sanırım Sercan hoca uyarı yapan yapar yapmaz da kaldırdım buna böyle bi açıklama getireyim..adımın geçmesinde ben örnek vereyim deyip İYİNİYETLİ olarak beni hedef gösterdiyseniz eyvallah..ama çamur at izi kalsınsa sizde hakkım var KARALARİN CEMAL..Keşke öncesinde bana yazsaydın..
                            İşleniyor...
                            X