Andy Tauer LDDM
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
MDCI Chypre Palatin hem de kırmızının en kırmızı (hakiki kırmızı) formülasyon. İnsanı aşık eden bir koku bence Milenyumda çıkan en iyi kokulardan. Hatta en iyisi. Sanat ne demek derlerse 2000 sonrası parfümde sanatta çıta bu. 20 yıl sonra bu parfüm en kallavi kolleksiyonerlerin bir numaralı parfümü olacak. Berdrant Douchaefour sana binlerce kez teşekkürler..
- 17 beğenme
Yorum
-
Iris Poudre kullandım.Pudra,krem tarzı kokuları çok sevdiğim için bu parfümü de çok beğeniyorum.Asil,şık bir havası var.Fiyatı bu kadar yüksek olmasaydı,kesinlikle şişeli alıp kullanmak isterdim.Çok güzel gerçekten.Bu arada ,birçok kişi Chloe Love ın pembe selpak kokusuna benzediğini düşünür ama bence asıl pembe selpak kokusu bu parfüm.
- 16 beğenme
Yorum
-
Sospiro - Erba Pura
Pan'ın Labirenti'ndeki The Pale Man'in neşeli gibi görünen şeytani ziyafet masası gibi. Bana hatırlattığı tek imge bu.
Sevene saygı sonsuz ama o korkunç meyveler ve sinir bozucu misk benim için dayanılmaz. Fazla yapay çizgide ilerliyor ve olağanüstü bi' performansı var. Zor kurtuluyorsunuz kendinden.
Filmde de Pale Man'den kurtulmak o kadar kolay değildi zaten...
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 13 beğenme
Yorum
-
Prada Amber Intense bugün bana eşlik ediyor. Hani bazen öyle mi olsa böyle mi olsa diye arada kaldığımız günler vardır ya ona benzer bir havadayım. Bir yandan haftalık yorumları bitirme telaşesi bir yandan "yeni bir parfüm bakıyorum birlikte çıkalım mı?" diye mesaj atan arkadaşıma yetişme sancısı arasında bir baktım Prada'yı sıkmışım. Paçuli Vanilya kombinasyonlarını hep çok sevmişimdir. Myrrh işin içine girdiğinde daha mistik ve gizemli bir hal almaya başlıyor her şey. Çünkü kokuyu sıktığınızda, artık o kokuyla birlikteyken yaşadığınız tüm AN'lar onunla birlikte kaydoluyor ve öyle hatırlanıyor. Hem şehirli hem yöresel, hem modern hem geleneksel, eskinin yeniden yorumlanması gibi ama aslında taze kokan hiçbir şey yok... her şey paçulinin gölgesinde mis gibi eski kokuyor.
- 16 beğenme
Yorum
-
Serge Lutens Chergui, uzun bir aradan sonra kavuştuğum ilk göz ağrılarımdan biri.. Niş parfüm dünyasına ilk adımlarımi attığımda başımı nasıl da dondurmustu. Onca zamandan ve aradan geçen yüzlerce parfumden sonra geri dönüp Chergui kullanınca aynı etkiyi bu sefer detaylarıyla beraber hissettim. Nasıl kibar, nasıl zarif ve elegant.
- 20 beğenme
Yorum
Yorum