Zara - Vibrant Leather. Yeni aventus batchlerini düşününce vibrant leatherda fena alternatif değil.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Acqua di Parma Colonia. Otorite kokusu. Ama öyle sert ve toleranssız değil. Kibar, babacan, naif ve yumuşak kalpli. Canlı parlak turunçgiller, lavanta, gül, sandalağacı, vetiver, amber, paçuli ve miskin minik dokunuşları. Limon mine çiçeği ve yaseminle olgunlaşan bir kompozisyon. Kolonyadan çok daha fazlası. Güven hissini tetikleyen bir koku. Kendine güvenen, karşındakine de güven veren, görmüş geçirmiş ve kendini bulmuş bir karakter. 35 belki 40 yaş ve üzerine hitap ediyor.
- 10 beğenme
Yorum
-
Tom Ford Grey Vetiver EDP. Çok temiz kokan sabunsu, ferah, turunçgilli vetiver parfümü. Ofis ortamlarında çok rahat kullanılabilecek, 10 fıs da sıksanız kimseyi rahatsız etmeyecek bir koku. Yine de kör alışa uygun değil, tam bir beyefendi parfümü olmasına rağmen oldukça gösterişsiz GV. Orta yaş ve üstüne hitap ediyor. Çok fazla kullanmıyorum ama elimden de çıkarmak istemiyorum şişesini. Öyle bir ikilemde bırakıyor insanı.
- 7 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
Yorum