Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Acqua di Parma Colonia Essenza

Yorum

• Bvlgari Man Extreme Intense EDP - Turunç açılışı, odunsu kapanış sevdiğim kokulardan.

Yorum

• Amouage Opus V

Yorum

• Xerjoff - Mefisto. Dinamik, Enerjik, Doğal ve Çekici. Creed SMW deki o metalik notalar yerine çok daha naturel bir kullanım var. Herhalde yaz için en iyi tercihlerden biri. Genel beğeniye çok uygun olduğunu düşünsem de bir kız arkadaş tarafından tüy dökücü krem kokusuna benzetildiği de oldu

Yorum

• creed virgin island water...
            lime hindistancevizi öyle duygular hayaller yaşatıyor ki...
            plajda hindistancevizi ağacı altında elimde malibu kum deniz ve bob marley
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Click image for larger version

Name:	930C0002-2364-49D5-830D-0BC99A56456Fa.jpg
Views:	298
Size:	81.7 KB
ID:	76556

Bugün Frederic Malle Monsieur ve Promise kullandım birer fıs ikisine de bayıldım. Muhteşemler

Yorum

• Dünden bu yana Chanel Bleu Parfum denemesindeyim. Günlük kullanılabilek konforlu, köşeli olmayan, genel beğeniye uygun bir beyefendi kokusu.

Yorum

• Lubin - Itasca

Yorum

• Tariş Zeytin Çiçeği Kolonyası. Çok sevdigim Mfk Apom'u oldukça andırıyor. Denedigim ilk zeytin cicegi kolonyası idi. Simdi piyasada ne kadar varsa sipariş vermeyi planlıyorum.

Yorum

• Molecule 01 - var mı yok mu pek anlamıyorum

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• Click image for larger version

Name:	7264D1D8-8334-4A64-948A-FA9DF07E933E.jpeg
Views:	249
Size:	162.4 KB
ID:	76566 🌸 Estee Lauder Beautiful ve Gloria Vanderbilt Vanderbilt 🌸

Beautiful, içimde benim bile unuttuğum sonsuz gücünü ve göz kamaştırıcı güzelliğini uyandırmış ihtişamlı kadına dair. Sarı ağırbaşlı çiçeklerin oluşturduğu buketin ortasında en güçlü haliyle tatlı bir sümbülteber.

Vanderbilt, havasız ve kuru bir çiçek serasında sıra sıra kekremsi kırmızı karanfil tarhından gelen biraz tekinsiz çokça klasik bir koku bulutu.
                        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Creed, millesime imperial. Kavun,karpuz ve tuz ekseninde mükemmel bir yazlık. Yanına 100 gr beyaz peynir de olsaydı tadından yenmezdi. Kalıcılık farkedilirlik batch ??? Boşverin tadını çıkarın.

Yorum

• Amouage Lyric Man. Koku güzelliği onda, performans onda, iltifatları toplama onda. Parfüm gibi parfüm. Favori maskülen gülüm

Yorum

• Xerjoff - Uden

Yorum

• Woody Mood (Olfactive Studio). Tatlı - odunsu.Taze ve coşkulu. Çocuksu ve masum. Dünyanın en güzel pamuk şekerini yediniz ve elinizde o tahta çubuk kalmış. Az önce bitirdiğiniz o harika pamuk şekerin kokusu hala elinizdeki tahta çubuktan yayılıyor Böyle şeker gibi odunsu bir parfüm. Etrafta çocuksu, saf ve masum hisler uyandırabileceğiniz bir koku. Sequoia'nın neredeyse çama benzetilebilir hafif keskin odunsuluğu zencefil ile harmanlanıp diri tutulmuş. Üst ve orta notalarda kullanılan safran ve sümbül, yoğun odunsuluğa yeni yontulmuş talaş kokusunun pürüzlü ve taze yüzünü hissettiriyor. Tütsü ve kahve notalarıyla kavruk kahve kokusunun parfüme derinlik ve karakter kattığını söyleyebilirim. Adaçayı kullanımı odunsuluğu biraz evirerek parfümü salt odunsuluktan kurtarmış. Yine çay ve bergamotla üst notalardan başlayan ve orta notalarda devam eden canlılık parfümde uzun süre hissedilmekte. Deri ve paçuli notası ise pürüzsüz ve parfümü tenle oldukça uyumlu hale getirmiş.
                                Son Düzenleme ali; 08-06-18, 17:24. Tarafından yapıldı.
                                estefanyen

Yorum

İşleniyor...
                                X