Bugün ben de Terre d'Hermes 2008 kullandım. Gerçekten de çok başarılı. Taze portakalın yağmurdan sonra ortaya çıkan yaşam dolu, ıslak toprak kokusuna karışmış hali
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Çok özlediğimi farkedip Bvlgari Black kullandım. Yenilebilir olmayan, kremsi ve pudralı bir vanilyanın plastiğimsi, dumansı, ilginç deriyle sıradışı birlikteliği. Çekici bir vanilyayla kaplanmış siyah tekerlek lastiği gibi… Uzaklarda bir yerde yanan lastiğin kokusunun makyaj masasının bulunduğu odaya dolması gibi… Tatlılık abartısız ve kıvamında. Derinlerde çayın aromatikliği, sandalın yumuşaklığı… Hem soğuk, karanlık, gizemli ve mesafeli, hem sıcak, alçakgönüllü, sade ve canayakın. Kendi döneminin çok ötesinde fütüristik denebilecek bir başyapıt. İstemsizce zihinde yer eden minimalist, siyah beyaz, sanatsal bir fotoğraf karesinin karşı konulmaz cazibesine sahip, modern bir klasik. Kalıcılık ortalama seviyelerde, yayılım ortalama başlayıp giderek düşüyor.
- 12 beğenme
Yorum
-
Takribi 4 saat önce kullandığım Alexandria II hakkında: Plastik öd ağacı - gerçek midir akor mu belli değil. Muskat ve kakule ağırlıklı renksiz baharatların biberlere evrilişi. Sonda da Tonka-Tütün-Paçuli kimlikli acıbadem kremi tatlılığı. Bunların toplamı: Kuru ve kremsi bir odunsuluk hepsi bu.
- 6 beğenme
Yorum
-
Ne kullansam diye kara kara düşünme zamanları geldi 38 derece sıcakta parfüm kullanmak ve seçmek gerçekten çok zor bir iş. Daha çok cologne formatlı parfümler kullanmaya çalışıyorum bunun en güzel örneklerinden bir tanesi CDG Vettiveru o kadar doğal ve o kadar ferahlık veren bir etkisi var ki bu sıcaklarda aklıma ilk gelen cologne oldu kendisi. Şu Nishane Colognise de splitten gelsede şu seçim dertleri bir nebze son bulsa
- 10 beğenme
Yorum
-
Sıcakla boğuşanlardan biri de benim matrai Altuğ bey İtalian summer Fig kullandım bende...Hindistan cevizli , yaseminli incir...huzur veren bir koku benim için çok seviyorum
- 7 beğenme
Yorum
-
Herkese merhabalar keyifli pazarlar dilerim
Pazar günlerin vazgeçilmezi Creed Green Irish Tweed kullanıyorum yeşil parfüm olması ve ferah olması onu pazar günleri kullanımı sağlar kesinlikle sakinlik huzur veren bir kokudur.
Bu arada parfumhobisi ailesinden biri olarak hepinizin kandilini kutlarim kandilimiz mubarek olsun 😊
- 6 beğenme
Yorum
-
Tüm Parfüm Hobisi ailesinin kandilini kutlarım
Kullanılabilirlik seviyesi bakımından güvenli bularak arabada dekantını taşıdığım Amouage Beach Hut bugünlük kurtarıcım oldu. Sanırım sürekli olarak kendine yer bulabilecek benim koleksiyonda. Amouage bu sefer gerçekten başarmış bu yazlık işini. Hem kaliteli hem ferah hemde performanslı bir parfüm. Bana göre İlerleyen zamanlarda Aventusun pazar payından çokça götürüp rakibi olur. Fakat biraz daha tanınması lazım
- 11 beğenme
Yorum
Yorum