Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Atelier Rebul no 94...
    Mfk Baccarat Rouge klonu...
    onun kadar zarif onun kadar saldırgan...
    böyle rüzgarlı bir günde peşinizi bırakmıyor...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bright Neroli
      Son Düzenleme LesPaul; 10-06-18, 17:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Joop Homme vintage kullandım, boğuluyorum.

Yorum

• Floraiku I Am Coming Home. Zencefilli ve limonlu çay kokuyor. Mükemmel bir yazlık.

Yorum

• Kararsız kaldığımda Dylan Blue kullanıyorum.

Yorum

• Nasomatto Pardon! Açılışta çikolata (daha çok acı kakao bence), od ve paçuli patlamasıyla sert bir parfumle karşı karşıya kaldiginizi düşünürken çok kısa bir süre içinde sandalagaciyla yumuşamaya basliyor. Manolya ve diğer çiçeksilerle derinlik ve karakter kazanarak koku olarak maskulen ama çekici bir hal alıyor. En baştan beri parfümü cok az hissedilen tatlı bir zemine oturtan tonka fasulyesi de çok dengeli. Yine çok hissedilmeyen tarçın ise çiçeksi notaları unisex dengesini korumak, ayrıca çikolataya tozlu hissini daha uzun süre devam ettirmesi için kullanilmis. Notalar arasında açıklanmayan paçuli ise ilk başta yogun topragimsi ve bildiğimiz çikolatamsı efekti veriyor. Sonuç olarak maskulen tarafa daha yakın ancak son derece çekici yumuşak, kadife gibi etrafiniza kokunuzla "pardon" ben buradayim dedirten bir parfüm. Bu parfümü her zaman kış aylarında kullanmistim ancak şunu söyleyebilirim ki soğuk havalarda parfümün etkisi kısıtlı kalırken bugünkü gibi hafif serin ve ruzgarli bir haziran gününde parfüm muhtesem oldu.
              estefanyen

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Teşekkür ederim Altuğ üstad

• LesPaul
                LesPaul Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                kullanmaya kıyamadıklarımdan, çok güzel anlatmışsın

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                LesPaul aynen benim de öyle. Sanırım şişe bitmeden bir şişe daha alacağım

• Gece için Gallivant Istanbul. Sıcak, aromatik, tozlu, modası geçmemiş ama uzun zamandır giyilmemiş bir elbise mi desem kış günleri içinizi ısıtacak ezgotik bir chai harmanı mı? Tuhaftır bu iki zıt hissiyatı aynı anda yaşatabiliyor

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• gün boyu L'homme, akşam da Hacivat ile birlikteydik

Yorum

• adp fico di amalfi

Yorum

• Jean Paul Gaultier - Ultra Male. Gourmand tarzında vanilyanın ağırlıklı olduğu bir parfüm. Uzun süredir şans vermediğimden tekrar bir denemek istedim. Genel beğeni konusunda muhteşem bir parfüm. Özellikle kadınlar tarafından iltifatlar almanız olası. Ama üst ve orta notalar genel hatlarıyla çok sentetik ve bir o kadar kaliteden uzak bana göre. Sırf bu sebepten rochas man'i de bir türlü sevememiştim. Belki ultra male bir tık daha iyi sayılabilir rochas man'a göre ama baş ağrıtan, vanilya ağırlıklı biraz feminen duran bu parfüm pek bana hitap etmedi. 10 üzerinden 5.5 verebiliriz
                    Son Düzenleme avalon; 11-06-18, 01:53. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Atkinsons Pirates’ Grand Reserve… Tatlı ve lezzetli vanilyayla birlikte hafif amberimsi, yumuşak ve pürüzsüz bir odunsu miskin oluşturduğu kalın gövdeli altyapının üzerinde likörlü çikolataları andıran sarhoş, yağlı ve biraz da topraksı bir kakao. Açılıştan itibaren sonlara kadar etkisini sürdüren tatlılık parfümü biraz çocukça bir havaya sokar gibi olsa da ilk dakikalarda korktuğum kadar rahatsız edici bir tarzı yok tatlılığın. Açılıştaki yapış yapış, yoğun likörlü, kaotik havanın çok geçmeden durulması ve tatlı kakaonun biraz sakinleyip bağırmayı bırakmasıyla benim için daha dengeli bir çizgiye kavuşuyor ama giderek de burnuma çok aşina gelmeye başlıyor. Bir yandan gayet hoş, gayet keyifli , diğer yandan pek şaşırtıcı veya yenilikçi değil. Bu kısımlar uzaktan Tobacco Vanille çağrışımları da yapıyor. Büyük değişiklikler geçirmeden ilerleyen bir yapısı var. Kalıcılık oldukça uzun. Farkedilirliğin yüksek, tatlılığın saldırgan olduğu ilk anlar biraz sersemletici ama neyse ki uzatmadan ortalama değerlere geliyor ve tene fazla yaklaşmadan, kendini sürekli hissettirerek konforlu bir şekilde yoluna devam ediyor. Soğuk havalarda vücudu sarıp sarmalayarak ısıtan bir yün kazak olarak rahatlıkla kullanılabilir. Kış mevsimi dışında taşıması biraz zor. Açılıştaki uzun sürmeyen denge problemi ve ufak tefek kusurları dışında beğendiğim bir parfüm oldu.

Yorum

• Creed - Millesime Imperial

Yorum

• Adp Fico Di Amalfi

Yorum

• CDG Vettiveru.

Yorum

• dior sauvage edt...
                              biber bergamot lavantanın uyumlu kullanıldığı biraz eski kafa bir koku...
                              arada kullanıldığında ancak sevilebilir cinsten....
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                              X