Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Biliyorum hiç zamanı değil ama Chergui. Serin sayılabilecek bir akşam olduğu için zorlamıyor. Çok canım çekti yoksa ziyan etmezdim.

Yorum

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Serinde iyi gitmiştir miss

• Amouage beach hut. Hem güvenli bir parfüm hemde performansı yüksek. Sıcak havalarda hem kaliteli hemde performanslı parfüm seçeneğinin az olduğu bir ortamda elimin sürekli gittiği parfümlerden.

Yorum

• Pryn - Mogao

Yorum

• Neroli Portofino Forte

Yorum

• Creed VIW

Yorum

• Armani Gio Essenza

Yorum

• Hacivat

Yorum

• creed aventus

Yorum

• Parfums de Marly Layton.Bana göre feminenlik yok. Hafif tatlı(Şekerli değil)Lavanta destekli güzel bir vanilya çalışması.Kararında tatlılık,dengeli çalışma.Bahar ayları için ideal.Yalnız genel beğeni sıralamasında zirveye oynar.

Yorum

• Dior Bois D’Argent. Konforlu ve derin bir parfüm. Modunuzu farklılaştırıcı kokulardan

Yorum

• Dior Sauvage edp ile nöbete geldim. Yarın için de yanıma en sevdiklerimden Hermes terre fraiche aldım

Yorum

• Versace Pour Homme

Yorum

• Aventus 17T01 Batch kullandım. En sevdiğim batchlerden biri, hatta yerine koyamadığım batchlerden biri. Çok övüldüğünü gördüğüm için 18B01 batch aldım ama ne yazık ki istediğimi tam olarak bulamadım. Benim gibi smoke batch seven arkadaşlara tavsiyem bulabilirlerse 17T01 olacaktır.

Yorum

• Aventus olmasaydın ne yapardık
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Tiziana Terenzi Dubhe

Yorum

İşleniyor...
                            X