Zara - Vibrant Leather Aventusa şimdilik kıyamıyoruz
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 12 beğenme
Yorum
-
Bugün ki konuğum issey miyake eau majeure idi. Hayatımda bu kadar kötü açılışı olan bir parfüm görmedim. Her ne kadar orta notalarda biraz daha normalleşse de sırf o açılışta ki bir saatlik işkence bitsin diye beklenebilecek bir parfüm değil. Olmamış issey miyake.
- 4 beğenme
Yorum
-
Özellikle geçen sene bayağı parfüm stokladığım için 2018 yılı içinde ekstra parfüm almamı gerektirecek bir sebep yok. Yazlık/Sezon açısından Creed serileri, Roja Dove Nüwa + Scandal, Amouage Beloved, Ciel, (Bracken + Dia açılmamış halde) bekliyor. Bunların haricindede farklı markalara ait designer/niche parfümlerim mevcut. Açtığım bir parfümü 2 senede ancak bitirebildiğim için bu açıdan sıkıntı yaşamıyorum, splitlere gelince (bence çok faydalı, hesaplı ben dahil birçok kişi fayda görüyor, sık sık yapılmalı) yeteri kadar parfümüm olması artı ekonomik anlamda önümüzü göremediğimiz için kendimi biraz geriye çektim. Mayıs-Haziran ayları benim en az katılım sağladığım aylardandır, belki değişir bilinmez. Yaşımızda artık 50'ye dayandı. Asıl konuya gelirsek, yaşanan bunca ekonomik sıkıntıya rağmen, geleneksel açıdan güncelleme yapmadan resimleyelim. Umarım hepimizi derinden vuracak, toplumsal huzuru (huzurda yok ayrı konu) yerle bir edecek, hep 1 ileri 2 geri yaptığımız günleri yaşamayız. Bu temenni elbette; yaşadığım şu ana kadar ben bu ekonomik sorunları çok yaşadım. "Burası Türkiye" lafından oldukça usandım.
PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!
- 7 beğenme
Yorum
Yorum