Zara D Collection.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Rive d'Amber... dekant şlşesiyle dolaştırsa da gayet eğlenceli günlük kullanım (anlık kullanım da denebilir ) parfümü.
- 11 beğenme
Yorum
-
🌸 Kilian Flower of Immortality ve Chanel No.5 Eau Premiere 🌸
Flower of Immortality; rastladığım en gerçekçi, en doğal şeftali, ki bunu bir Bursalı olarak teyit ettiğime dikkat ediniz, ağacından yeşil dalıyla kopardığınız taptaze nefis şeftali kokusu budur. Kilian Hennessy’ye sevgilerimi yolluyorum, canım benim.
No.5 Eau Premiere; yine aldehit sevmeyen bizden değildir mottosuyla hazırlanmış, fakat daha pudralı, daha limonlu, daha enerjik, daha kullanılabilir bir No.5 hali..
- 12 beğenme
Yorum
-
Ne kadar tatlı bir kedi. Hala gerçek mi diye soruyorum kendi kendime . Bende bir Bursalı olarak Tiziana Terenzi Tabit denemenizi tavsiye ederim. Muhteşem bi Hindistancevizi, Şeftali açılışı var . Ayrıca dekant olarak Flower of Immortality var yakında kullanmaya başlıcam. Tam bahar parfümüSon Düzenleme Kosovic; 03-04-18, 15:32. Tarafından yapıldı.
-
Kosovic Oğlumun minyatür kedisi. TT, denediğim bana hitap etmeyen parfümleri ve bende oluşturduğu antipatik marka algısı nedeniyle standını tekrar denemeyi bıraktığım bir parfümevi. Şeftali çok sevdiğim bir notadır, yine de unutmazsam İstanbul’da deneyeyim. Bursa’daysanız Korupark’taki Beymen’den mi aldınız? Ben görmedim raflarda sanki.
-
- 10 beğenme
Yorum
Yorum