Nobile 1942 Fouerege Nobile; Başlangıç kısmındaki lavantanın geri çekilmesi sonrasında koku oldukça güzelleşiyor. Kalıcılık ve performansı iyi. Kullanılan tütün oldukça güzel ve tonka fasülyesi ile birlikte kararında bir tatlılıkla buluşunca daha da güzel oluyor. Oldukça rafine ve değişken yapıda bir iş diyebilirim.
Açılışında lavanta önderliğinde pek de acı olmayan bir bergamot karabiber ve oldukça rutubetli bir vetiver hissettim. Sonrasında orta notalara geçmesi yaklaşık 1-2 saat sürdü. Lavantanın geri çekilmesi ile ortaya oldukça kararında bir tatlılık ile tonka fasülyesi çıktı. Bunun yanına kadifemsi bir tütün de eklenince orta notalarından itibaren bambaşka ve güzel bir koku ortaya çıktı.
Lavanta olmasaydı başlangıcı da sevebilirdim.
Açılışında lavanta önderliğinde pek de acı olmayan bir bergamot karabiber ve oldukça rutubetli bir vetiver hissettim. Sonrasında orta notalara geçmesi yaklaşık 1-2 saat sürdü. Lavantanın geri çekilmesi ile ortaya oldukça kararında bir tatlılık ile tonka fasülyesi çıktı. Bunun yanına kadifemsi bir tütün de eklenince orta notalarından itibaren bambaşka ve güzel bir koku ortaya çıktı.
Lavanta olmasaydı başlangıcı da sevebilirdim.
Yorum