Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bizde yazma modasına uyalım. Resim eklemeyelim bu sefer... Gün içi havanın durumuna bağlı olarak Aramis çeşitleri Hermes 2008 batch Creed Aventus yada Royal Oud gibi parfümlerle (aklıma gelenler) ön planda oluyor. Akşam gece havanın durumuna bağlı. TF Tobacco Vanille, TF Tuscan Leather Jovoy & Jul Et Mad Nin-Shar (fazla tatlı) / Garuda, TF PA, TF Vert D'Encens... Sospiro bazen tatlımsak (Ouverture, Opera), Laylati... Roja Dove çeşitleri ve HoS Dignified (oldukça sıradan), Jovoy çeşitleride tercihlerim arasında... Amouage serilerinide unutmamak lazım. Amouage Fate ve FM French Lover -bol bol karabiber baharat etkisi- aynı şekilde bu hafta bitirmeyi planlıyorum. 24 saatte elbette bu kadar parfüm kullanmıyorum aksi takdirde yanıma kimse yaklaşamaz.
Tom of Finland Etat Libre d'Orange- Fragrantica'daki yorumları okuyunca çok şaşırdım. Hele bir yorumcunun bu parfümü Kelly Caleche ve ,Boudoir kırmasına benzettiğini görünce acaba Mustafa Bey Tom of Finland yerine Tom of Norway'i mi gönderdi diye şüphelenmedim değil. Şu an itibariyle bu parfümün bana hatırlattığı şey Sandoz C vitaminimi almayı unuttuğum,
Yorum