Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Azzaro Pour Homme after shave Vintage

Yorum

• Jovoy Paris - L'Art de la Guerre. Taze başlangıcı ve altta deri ile tam bir gönülçelen. Alttan hafif tozlu bir hissiyat geliyor,ölmezotu mu acaba.

Yorum

• F.essence oud
        F.essence oud Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet hocam ölmezotu veriyor o hissiyatı.Piyasada benzeri pek olmayan kokulardan.

• Xerjoff Rönesans

Yorum

• Gece için Parfum de Empire Cuir Ottoman

Yorum

• Nishane Hacivat

Yorum

• Baharın ağaçlara çiçek açtırdığı şu günlerde aventus ile ferah ve canlı hissiyatlar

Yorum

• Xerjoff Uden; İlk sıktığım an neredeyse hiç tatlılık olmadan çok müthiş bir rom ile açılış yapıyor. Bu açılışı nasıl sağlamışlar bilmiyorum ama birebir rom gibi kokmakta. Ayrıca yanına eklenen narenciyeler de kokuyu tatlılık vermeden bu açılışta ferahlık sağlıyor. Sonrasında geçen 2-3 saat ardından çok güzel ve çok hafif bir vanilya kokuya dahil oluyor. Hafif kahve tınıları da bu baharlık-yazlık parfüme ekleniyor. Greyfurtun o acılığı ile sandal ağacının o tatlılığı da birleşiyor ve orta notalarda biraz tatlımsı ama boğmayan muhteşem bir "sanat" ortaya çıkıyor. Dip notalara geçerken birden ortaya beklenmedik bir odunsuluk hissiyatı ile harika bir kahve çıkıyor. Kahvenin bu denli güzel ve naifini denememiştim. Ben biraz hayvansılık da algıladım ve bu neden kaynaklanıyor dediğimde açıklanan notalarda ambergisi gördüm. Sanırım sebebi bu. Uzun lafın kısası bu kokuyu deneyin gerçekten çok az sayıda gördüğümüz başarılı ve farklı bir parfüm..

Bu arada son bir not eşim dün akşam nio bugün de uden'i sıkınca artık güzel kokular kullanmaya başlamışsın çok beğendim dedi

Yorum

• CDG 2 esintili havalar için

Yorum

• Pazar gününe özel vanille flash...
                  en iyi tütün kullanımı olan parfümlerden...
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Creed Royal Oud

Yorum

• TMOV Craquele, deri sevenler mutlaka denesinler..

Yorum

• Ysl L homme

Yorum

• Aedes de Venustas Signature. Odunsu karakterde, Yeşil notalar ile zenginleştirilmiş, Domates bahçesi gibi kokan güzel bir parfüm. Memo Italian Leather ı anımsatıyor

Yorum

• Bugün bir arkadaş hatırlattı. Grey Flannel kullandım)

Yorum

• Nishane Patchouli Koza👍👍👍👍 Hanım sinirden ağlicak ama bayılıyorum bu parfüme. Biraz daha ileri gideyim kullandığım en lüks hissiyatlı parfüm olabilir

Yorum

• Kosovic
                                Kosovic Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Güzel bir seçim. Paçuli sever olarak merak ettiğim bir parfüm. Hiç denemek nasip olmadı. O kadar geziyoruz mağazaları, Gidince bütün denemek istediklerim aklımdan uçup gidiyor, Liste yapıcam artık
                            İşleniyor...
                            X