Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• İssey Miyake L’eau d’Issey, adlandıramadığım bir tarzı var benim keyif aldığım bir parfüm

Yorum

• Tom Ford Orchid Soleil.
      Bana kalırsa çok orijinal bir kokusu var.Tatlılığı çok iyi mısıra benziyor hadisesine takılmıyorum hiç..Bir de koku bekledikçe performans fark edilir derecede artmış geldi bana.

Yorum

• Pi-jeY
        Pi-jeY Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam bu kanıya kesinlikle bende katılıyorum . Koku bekledikçe ciddi anlamda performans artıyor.

• Libra
        Libra Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu parfümü sıktığım birgün arkadaşlarım kalite kokuyor yorumunu yapmışlardı.Çok hoş bir koku gerçekten👍🏼

• Tom Ford Noir Pour Femme

Yorum

• Naxos

Yorum

• Tobacco vanille, vanilya tütün sarmalında ikonik bir parfüm olmasına rağmen performans konusunda sıkıntılar var, performans ve yayılım olarak daha iyisini hatta en iyisini bulmak lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
            Tobacco vanille, vanilya tütün sarmalında ikonik bir parfüm olmasına rağmen performans konusunda sıkıntılar var, performans ve yayılım olarak daha iyisini hatta en iyisini bulmak lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
            tauerville vanille flash olabilir...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Chanel No 5 Eau Premiere kullandım.Benim parfüm zevkime çok uygun bir koku.Pudralı,asil aynı zamanda bebeksi,masum bir yanı var.Biraz daha yoğun olsaydı süper olurdu.

Yorum

• Kouros candır

Yorum

• Tobacco vanille sıcacık geldi.

Yorum

• Xerjoff More Than Words. Daha sıkar sıkmaz bu parfüm bana çok tanıdık geldi dedim kendi kendime. Hafızamı biraz zorlayınca Armani Rose D'Arabie ile oldukça benzer olduklarını anladım. Hatta Rose D'Arabia nın kuru meyveli hali diyebilirim. Oldukça performanslı ve bir o kadar yayılımı yüksek bir parfüm.

Yorum

• doors
                      doors Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Abi, Mancera aoud lemond mint,More Than Words’ün daha ferah hafifletilmiş hali gibi bana.Bilmem denedin mi?

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Yok denemedim doors ama yakın zamanda deneme listesinde. Herkes övüyor bakalım nasıl bişey çıkacak

• O'Driu - Peety

Yorum

• C. Dior Patchouli Imperial. "Imperial" hissini veren bir paçuli parfümü !
                      estefanyen

Yorum

• Lalique fleur universelle

Yorum

• mancera aoud cafe.favori kışlıklarımdan birisi oldu.fiyatıda ucuz.çoğu pahalı nişi tokatlar.şekerli kahve kokusu.insanın içesi geliyor

Yorum

• Guerlain - Jicky. Maalesef benim için biraz hayalkırıklıgı oldu. Güzel bir parfüm fakat beklenti yuksekti benim tarafımda. Ozetlemek gerekirse, limonlu tarcin kokusu. Tarcindan pek hazetmedigim için parfümdeki natural limon efekti de geçersiz oldu. Performans da oldukça vasat.

Yorum

• fsater
                              fsater Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              zamanında inanılmaz bir beklenti ile almıştım.En büyük hayal kırıklıgı olan parfümlerin başında gelir.Çok net hatırlamıyorum kokusunu ama fazla kadınsı ,fazla yogun,fazla eski,fazla tozlu bir parfümdü
                          İşleniyor...
                          X