İssey Miyake L’eau d’Issey, adlandıramadığım bir tarzı var benim keyif aldığım bir parfüm
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Orchid Soleil.
Bana kalırsa çok orijinal bir kokusu var.Tatlılığı çok iyi mısıra benziyor hadisesine takılmıyorum hiç..Bir de koku bekledikçe performans fark edilir derecede artmış geldi bana.
- 11 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View PostTobacco vanille, vanilya tütün sarmalında ikonik bir parfüm olmasına rağmen performans konusunda sıkıntılar var, performans ve yayılım olarak daha iyisini hatta en iyisini bulmak lazım. Önerilerinizi bekliyorum.İnsanın ruhu kokularıdır...
- 3 beğenme
Yorum
-
Xerjoff More Than Words. Daha sıkar sıkmaz bu parfüm bana çok tanıdık geldi dedim kendi kendime. Hafızamı biraz zorlayınca Armani Rose D'Arabie ile oldukça benzer olduklarını anladım. Hatta Rose D'Arabia nın kuru meyveli hali diyebilirim. Oldukça performanslı ve bir o kadar yayılımı yüksek bir parfüm.
- 11 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Guerlain - Jicky. Maalesef benim için biraz hayalkırıklıgı oldu. Güzel bir parfüm fakat beklenti yuksekti benim tarafımda. Ozetlemek gerekirse, limonlu tarcin kokusu. Tarcindan pek hazetmedigim için parfümdeki natural limon efekti de geçersiz oldu. Performans da oldukça vasat.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum