Ombre noire dan devam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post
Amin inşallah.
Cumartesi bunun konusu da açılmıştı. Set olarak alacağım gibi birşeyler demiştin.
ctesi virgin i konuştuk ona da az kaldı...
İnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
Bugün Hermes Twilly sıktım(6 fıs)ve bir arkadaşımla buluştum.Arkadaşım parfümümü çok beğendi.Kokusunu,kırlardan gelen esintiye benzetti.Ayrıca tamamen unisex bir parfüm yorumunu yaptı.Kalıcılığı da geçer not aldı.Saatler sonra bile buram buram olmasa da parfümümün kokusu rahatlıkla duyuluyormuş.Demek ki benim burnum alıştığı için bir süre sonra çok az hissediyorum.Aldığıma çok memnun olduğum bir parfüm👍🏼
- 7 beğenme
Yorum
-
Merhabalar; bugün Lalique Ombre Noire ile tanışıp kaynaştık.
Şişe, etiket ve sıvı rengi daha önce de buradan değerli bir kullanıcının vurguladığı gibi Gucci I’i çağrıştırıyor gerçekten ancak daha da önemlisi ve bizi ilgilendirmesi gereken yer; koku karakteri de aynı kulvarda sayılabilir.
Gucci I, Comme des Garçons 2 Man ve markasını hatırlayamadığım Carbon isimli parfümlerin o imza niteliğindeki odunsu yapıları ana fikri oluşturuyor. Diğerlerinden farklı olarak Ombre Noire’de duman daha geri planda. Limon ve biberli yapısı ile tanıdığım Elemi reçinesi burada limonlu ve biberli değil de portakal ile tarçınlı kullanılmış.
Tarçın kuru değil ve zannediyorum ki yaprağı da işin içine katılarak daha yeşil ve yumuşak bir kimlik kazandırılmış. Portakal kabukları ise şekerle karamelize edilmiş gibi hoş ve ayarında bir tatlılıkla kokunun genelini destekliyor. Son bölümde ise papirüs gibi bir sentetik kağıt veya sıcak mukavva havası, sentetikliği rahatsız etmeden aksine çekicilik katarak parfümü derinleştiriyor.
Ancak Ombre’yi yukarıdaki üçlüden ayıran en önemli imzası bolca aromatik odunsu tütün. Şu an 8.saati geçiriyoruz ve bana dedirttiği şey: Carbon ile Burberry Man arasında bir yerde.’’
Performansı diğer üçlüden çok daha iyi ve boğmayan yayılımı Ombre’nin kullanım alanı ve hava şartlarını da genişletiyor. Son tahlilde Lalique yine dolu bir işe imza atıp benim için tam bir Joker yaratmış diyor ve tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum