Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kilian Liaisons Dangereuses
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Guerlain Songe d'Un Bois d'Ete

Yorum

• Eve dönüş sensualle orchid le keyfe dönüştü
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Jubilation xxv
          estefanyen

Yorum

• Soğuk havalarda pure malt gibisi yok

Yorum

• Costume national homme. Cok begendim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai
                Dün akşam cantona8 ile splite açtığı parfümlerden muhabbet ederken daha önceki yapmış olduğu indie splitindeki kokulardan filan muhabbet açıldı. Elimde halen o splitteki bütün parfümlerden olduğunu söyledim sonra laf dönüp dolaşıp Soivohle Underwold a geldi çok performanslı bir koku olduğundan ve Dark Side a benzediğinden filan bahsettik. O anda parfümü aklımda tazelemek için 1 fıs koluma yaptım ve üstümde de henüz yarım saat kadar önce sıkmış olduğum Karagöz vardı. O 1 fıs karagöz gibi performanslı kokuyu nasıl sindirdi ben halen daha şoklardayım bütün gece burnuma burnuma vurdu o tek fıs. Sabah geldim ofise kaldığım yerden devam edişyorum bu sefer kokusuz ve arınmış tene 2 fıs ortalık bildiğiniz yıkılıyor bu saat oldu henüz hiç bir şekilde geri adım atmadı. Bu nasıl bir performanstır ben böyle birşey görmedim. Kokusu zaten tam benlik, hafif kirli, isli ve animalik bir vetiver parfümü.
                Böyle anlatımlar yapıyorsunuz hayıflanıyorum denemediğime

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hermes ile geçirdim günü.

Yorum

• Nasomatto Pardon

Yorum

• Gün boyunca Guerlain - Shalimar.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                        Dün akşam cantona8 ile splite açtığı parfümlerden muhabbet ederken daha önceki yapmış olduğu indie splitindeki kokulardan filan muhabbet açıldı. Elimde halen o splitteki bütün parfümlerden olduğunu söyledim sonra laf dönüp dolaşıp Soivohle Underwold a geldi çok performanslı bir koku olduğundan ve Dark Side a benzediğinden filan bahsettik. O anda parfümü aklımda tazelemek için 1 fıs koluma yaptım ve üstümde de henüz yarım saat kadar önce sıkmış olduğum Karagöz vardı. O 1 fıs karagöz gibi performanslı kokuyu nasıl sindirdi ben halen daha şoklardayım bütün gece burnuma burnuma vurdu o tek fıs. Sabah geldim ofise kaldığım yerden devam edişyorum bu sefer kokusuz ve arınmış tene 2 fıs ortalık bildiğiniz yıkılıyor bu saat oldu henüz hiç bir şekilde geri adım atmadı. Bu nasıl bir performanstır ben böyle birşey görmedim. Kokusu zaten tam benlik, hafif kirli, isli ve animalik bir vetiver parfümü.
                        Ne güzel kaçırmıştım o spliti! İnternetle alakamın kesildiği 5-6 günlük bir seyahat, tam da, uzun zamandır merak ettiğim birçok parfümün splitinin yapıldığı tarihlere denk gelmişti. Hatırlatıp durmayın şunu

Yorum

• Dior Eau noire- Fragrantica' da bir yorumcu kekik suyuna lavanta kolanyası karıştırılmış olarak düşünün demiş. Bana da mantıklı geldı,ama o bu karışımı beğenmemiş bense beğendim. Meditatif etkili bir parfüm sanki. Hele çok çok az lavanta yağıyla desteklenince bu etki daha da yoğunlaşıyor.

Yorum

• murrjm
                            murrjm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Annemden çemen ,arkadaştan kereviz haşlanırken ortaya çıkan koku benzetmeleri aldım.Kapaktan kokladığımda bende barizz kerevizz kokusu alabiliyorum.Olaya sanat olarak bakarsak baş yapıt olabilir

• ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Ben yoğun köri kokusu alıyorum. Parfüm biraz mesafeden harika kokuyor. Yayılımındaki kokuyu çok seviyorum. Aşırı kıyafet seçen bir parfüm olduğu kanaatindeyim. Doğru ortam ve kıyafetle oldukça ilgi çekici bir parfüm olduğunu düşünüyorum.

• aydın10
                            aydın10 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Herkesin farklı bir koku alması çok ilginç. Yalnız iyi ki bana çemen kokmuyor. Çemene ancak pastırmalı pidede tahammül edebilirim. Bafra usulü olacak elbet.

• Click image for larger version

Name:	9128996438066.jpg
Views:	174
Size:	84.2 KB
ID:	61577

A*men'in oldukça underrated bir parfüm oldugu kanısındayım. Pek alternatifi olmayan bir koku..

Yorum

• Atelier rebul İstanbul Cologne...
                            biraz cn homme biraz jubi ama fena değil...
                            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• MFK Satin Mood Extrait
                              Parfüm gibi parfüm.Dolu dolu parfüm.Odalar dolusu parfüm !

Yorum

İşleniyor...
                              X