Xerjoff - Naxos
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
L'artisan Timbuktu. Mistik,yerel, spiritüel, antik. Bertrand Duchaufour'dan çok özgün bir çalışma. Yağışlı havada daha da güzel bir his veriyor. Kişisel olarak tek eleştirdiğim noktası parfümün kokusu bir kaybolup bir geliyor, sanırım bana anosmia yapıyor. Ben kokuyu hissedemezken etraftan yorumlar alıyorum.
- 8 beğenme
Yorum
-
Mustafa Burak Hocam'ın vesilesi ile edindiğimiz yeni parfümleri denemeye devam , bugün Zoologist -Civet - ; ilk sıkışta tatlı floral bir his, başlarda feminen hissettirse de gün içinde tam ortada bir unisex olarak kabul gördü. kalıcılığı 4-5 saatten beri fena değil. Gün sonunda doğru biraz daha animalic olacak mı merak ediyorum.
Bu arada dün fort manle süleyman vardı üstümde , gün sonunda farkettim ki elim devamlı kokuyu tekrar tekrar alabilmek için kazağama gidiyor. Maskülen ve pudralı beğendiğim ve edinmek istediğim bir koku oldu kendileri hatta akşam bir ara eşimde genelde her zaman yapmayacağı şekilde kokunun güzelliğinden bahsetti.
Bunların haricinde , kemi hayat , tam bahar kokusu , bende bıraktığı etki temiz ferah yeşil - çam - orman kokusu ( hatta bazı deterjan kokularını anımsattı ) beğendim tabii ki.
Kinski ; evde denedim , dışarıda denemek için biraz daha alıştırma yapmak lazım , açılışta kourosu anımsattı. Bu arada tabii ki Kouros candır.
- 8 beğenme
Yorum
-
Kemi Hayat. Oldukça zor ve karmaşık bir açılışın ardından taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Kakulenin verdiği acımtrak bir hissiyatı safran tarçın ve lavanta ile güçlendirip adeta gövde gösterisi yapıyor. Orta nolara geçişte bu birliktelik etkisini korurken mazotumsu bir oud ve tozlu bir paçuli kendini göstermeye başlıyor. İlk sıkışta odayı kaplayan kokuyu daha sonra gücünden çok az bir miktarını kaybederek uzun bir süre kendini hissettiriyor. Bu parfüm bana birşeyleri çağırıştıyor ama neyi?
- 7 beğenme
Yorum
-
Hocam ağzına sağlık. Bir benim yoruma bak bir seninkine. daha öğreneceğimiz çok şeyler var demek ki.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum