Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Günaydın
Letgodan bulduğum jaipur edt yi almak için birazdan evden çıkıcam
Hava güneşli ama soğuk metrobüsle gideceğim için bvlgari pour homme ( rahatsızlık vermeyelim ) kullanıcam
Jaipuru beğenirsem gün içinde onu kullanırım
Dün Costume National Pour Homme.. Eskisinde karanfil baharatı daha baskın sanırım yada aynı koku daha az sılajlı olunca eskiye göre öyle sandım belki.. D batch 9 saat oldu oda kokutuyor hala çok bağırmasada ama 5-7 fıs sıktım yani eskisi 2-3 fıs daha canavar galiba.. Denemelere devam .. Tom Ford Tobacco Vanille bana bu parfümü aratmıyor ve sanırım Tom Ford Tv'yi bu parfümden ilham aldı gibi bir düşüncem var .. Sandal yağı yerine vanilya, güzel fikir Tom Ford ..
Dusita - Le Sillage Blanc: Benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu maalesef. Tamam hammaddesi kaliteli buna birşey diyemem ama bu şekilde ne koktuğunu veya ne kokacağını bilmeyen parfümler hiçbir zaman ilgimi çekmedi. Çiğ bir kokusu var ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. Öyle çığır açan veya farklı bir kokusu da yok ne yazık ki.
İlk defa kullandım bugün. Çikolatanın eşliğinde odunsu tonlarla açılan buz gibi havaların sıcacık kokusu. Çok cesur bir parfüm. Boccanera deneyen varsa bilir onun karabibersiz ve tatlı hali. Orda da çikolata var ama kokuda tatlılık yoktu. Bu biraz daha genel beğeniye uygun ve çok saldırgan. Fragrantica da kalıcılık ve yayılım olması gerekenden düşük gösterilmiş fakat tam aksi olmalıydı. Saat 10:00 dan bu yana delicesine yayılıyor ve içeriğinde oud olan bir kokuyu çevremde beğenenler çıktı. Kullandığım için pişman değilim denemeyenler için şiddetle tavsiye ediyorum.
Parfümlerimden midem kaldırmadığı ve koku algım çok hassaslaştığı için temmuzdan beri uzak kalmıştım (bu dönemde halimi hatrımı soran herkese buradan yine selam olsun) , ancak çok şükür ki yeni yeni tekrar kokulara ısınma turlarındayım..Artık tende parfüm kullanmadığım için kıyafete minicik Sofia by Sofia Vergara , sonrasında da yine tek fıs küçük mutluluk kaynağı L’Occitane Fleurs de Cerisier kullandım..
Bazen parfümlere biraz şans tanımak gerekiyor. Farklı mevsimlerde, farklı zamanlarda tekrar deneyin. Ya da üst üste birkaç gün kullanın burnunuz alışsın. Hiç belli olmaz sevebilirsiniz belki.
Yorum