Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Xerjoff - Naxos

Yorum

• Epey aradan sonra (geçen süre zarfında) ağırlıklı olarak kullandığım parfümleri yazayım dedim. Tabii bu parfümler bugün kullandıklarım manasına gelmiyor.

Click image for larger version

Name:	AMFIG1.jpg
Views:	199
Size:	766.5 KB
ID:	64297Click image for larger version

Name:	CRVIK.jpg
Views:	191
Size:	754.7 KB
ID:	64298Click image for larger version

Name:	HermesV.jpg
Views:	193
Size:	692.4 KB
ID:	64299Click image for larger version

Name:	RojaDGH.jpg
Views:	213
Size:	348.8 KB
ID:	64300Click image for larger version

Name:	SOSLAY1.jpg
Views:	189
Size:	948.6 KB
ID:	64301
      PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	538.4 KB
ID:	64308

Yorum

• Alaia eau de parfüm blanche- hafif feminen bir pudra kokusu. Bazı pudra ağırlıklı kokular bana bebek pudralarını hatırlatıyor. Bu öyle değil.

Yorum

• Gün boyunca Memo İtalian Leather

Yorum

• L'artisan Timbuktu. Mistik,yerel, spiritüel, antik. Bertrand Duchaufour'dan çok özgün bir çalışma. Yağışlı havada daha da güzel bir his veriyor. Kişisel olarak tek eleştirdiğim noktası parfümün kokusu bir kaybolup bir geliyor, sanırım bana anosmia yapıyor. Ben kokuyu hissedemezken etraftan yorumlar alıyorum.
              estefanyen

Yorum

• Medea
                Medea Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Emin olun çok güçlü

• erdembaba
                erdembaba Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Edt olduğuna sasirdiklarımdan çok iyi cidden özgün

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Böyle güzel bir parfümü sürekli hissetmek istiyorum. Bu da benim şanssızlığım. Benim burnumu kitliyor. Mete hocam dediğiniz gibi çok güçlü olduğundan burun kendini koruyor sanırım

• Mustafa Burak Hocam'ın vesilesi ile edindiğimiz yeni parfümleri denemeye devam , bugün Zoologist -Civet - ; ilk sıkışta tatlı floral bir his, başlarda feminen hissettirse de gün içinde tam ortada bir unisex olarak kabul gördü. kalıcılığı 4-5 saatten beri fena değil. Gün sonunda doğru biraz daha animalic olacak mı merak ediyorum.

Bu arada dün fort manle süleyman vardı üstümde , gün sonunda farkettim ki elim devamlı kokuyu tekrar tekrar alabilmek için kazağama gidiyor. Maskülen ve pudralı beğendiğim ve edinmek istediğim bir koku oldu kendileri hatta akşam bir ara eşimde genelde her zaman yapmayacağı şekilde kokunun güzelliğinden bahsetti.

Bunların haricinde , kemi hayat , tam bahar kokusu , bende bıraktığı etki temiz ferah yeşil - çam - orman kokusu ( hatta bazı deterjan kokularını anımsattı ) beğendim tabii ki.

Kinski ; evde denedim , dışarıda denemek için biraz daha alıştırma yapmak lazım , açılışta kourosu anımsattı. Bu arada tabii ki Kouros candır.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Yorumlar süper

• Haftasonuna MDCI Chypre Palatin ile başladık

Yorum

• Ursa

Yorum

• Kemi Hayat. Oldukça zor ve karmaşık bir açılışın ardından taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Kakulenin verdiği acımtrak bir hissiyatı safran tarçın ve lavanta ile güçlendirip adeta gövde gösterisi yapıyor. Orta nolara geçişte bu birliktelik etkisini korurken mazotumsu bir oud ve tozlu bir paçuli kendini göstermeye başlıyor. İlk sıkışta odayı kaplayan kokuyu daha sonra gücünden çok az bir miktarını kaybederek uzun bir süre kendini hissettiriyor. Bu parfüm bana birşeyleri çağırıştıyor ama neyi?

Yorum

• cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bana da... çözemedim neyi çağrıştırdığını....

• Tauerville vanille flash...
                  harika bir tütün vanilya işi...
                  yayılım kalıcılık muazzam...
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• The Merchant of Venice Vinegia. Güzel aslında kimse kötü demez

Yorum

• Chanel - Coromandel EDP

Yorum

• Hocam ağzına sağlık. Bir benim yoruma bak bir seninkine. daha öğreneceğimiz çok şeyler var demek ki.

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Estağfurullah herkese hissettirdiği farklıdır

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hissettirdiği önemli. Matrai ye katılıyorum Onu kelimelere dökme biçimimiz, gözümüzde canlandırdığı tablo, götürdüğü yer.... Farklı arkadaşlardan yorumla dinlemek çok zevkli oluyor. Aynı pafümde benim farkedemediğim bir ayrıntıyı yakalayabiliyorum bu sayede.

• Klasik olacak benim ki Aventus

Yorum

İşleniyor...
                        X