Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Agzina saglik, yine çok net yazmişsin. Prin bunu okursa mutluluktan aglayabilir Mete hocam. Bazı güzelliklerin hesaplayarak ya da konuya tam hakim olunarak degil de, tesadufen ciktigini dusunurum ben hep. Yani şöyle anlatayim, bir muzik profesoru ozgun bir eser yazmakta gerçekten zorlanır, kendini sınırlandırır ve pek de ornegi yok diye biliyorum. Fakat heyecanlı bir ogrenci her seyi dener ve tecrubesizliginin olumlu taraflarından yararlanır belki de ve sunulmayacak konular bile karşılık gorebilir kendisinin belki de gereksiz özgüveniyle. Konuyla tam alakalı olmasa da durum böyle gibi gorunuyor. Bu arkadaş ciddi ve ozgün işler yapmis ondan eminim. Diğer kokularında da güzel bir samimiyet var. Turkish leather'i ben o kadar dikkat cekici bulmamistim acikcasi. Aciklanamayan bir deri parfümü olarak aklımda yer etmiş..

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
    Bütün Cumartesi günümü keyifle geçirmemi sağlayan Pryn Turkish Leather oldu. Animalik çizgiye, itici olmadan yaklaşmayı beceren harika bir deri akoru biraz yumuşayarak uzun süre devam edince düz çizgide giden bir parfümle karşı karşıya olduğumu sandım ama çok yanılmışım. Parfümün tenimde kaldığı çok uzun saatler boyunca bir sürü kayda değer akor geçit yaptı. Aklımda yer edenler kısa kısa şöyle: İlk cümlede yazdığım gibi rahatsız etmeden hayvansal çağrışımlar yapabilen nefis bir deri, deri yumuşayıp geriye çekilirken ona eşlik etmeye başlayan, yine fazla kirlilik içermeden batılı tarzda kullanılmış öd ağacı ve ona çok iyi uyum sağlayan, hafif dumansı, keskin bir tütsü (olibanum), bunlar yavaş yavaş geri çekilirken küçük adımlarla öne çıkmaya başlayıp bir süre sonra sahneyi tamamen ele geçiren nefis bir amber, amberin inanılmaz bir ustalıkla hafif hafif tatlılaşmasını sağlayan, son derece dengeli tozlu kakao dokunuşları, kakaonun altından beni bir kere daha şaşırtarak ortaya çıkan, çok gerçekçi, dumansız bir yanık odunsuluk ve son... Evde, kokunun gelişimini takip ederek kullandığım için nüansları kaçırmamış olduğuma çok memnunum. Üzerime sıkıp dışarı çıksam bir sürü önemli detay güme gidebilirdi. Son zamanlarda, Fougere Bengale'den sonra, en beğendiğim parfüm oldu Pryn Turkish Leather. Uzun soluklu, sürprizlerle dolu oryantal bir yolculuk, bir macera gibi. Zengin, çok boyutlu, nefis bir gelişim ve önemli bir değişim geçiren, karakterli bir parfüm. Öve öve yere göğe sığdırılamayan, yavan, basit, fiyatının karşılığı bir koku profiline sahip olmadan popüler olmuş deri parfümleriyle karıştırılmaması gereken, alkışı hakeden bir iş.

Yorum

• Güerlain Jicky. Uzun sure deneme sansi bulamadigim beklentimin cok yuksek oldugu bir parfümdü. Maalesef hayal kırıklıgı yasatti bana tarçınlı limon konseptiyle. Tarçınlı parfüm sevmeyenlere azap olacak bir parfüm olabilecekken neyse ki limonla kotarmis. Bu parfümde iki nota var gibi tamamıyla, limon ve tarçın. Performans düsük, eski versiyonlarda nasildi fikrim yok tabi.

Yorum

• MR

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          mırmırmır

• Davidoff Zino
        Hastasıyım bu kokunun.Sabahtan beridir bileklerimi,sakallarımı,saçımı koklayıp duruyorum.Beni gören benim bana asıldığımı sanacak.
        Ama varsın öyle sansınlardı kimin umurunda.
        Son Düzenleme Erdem; 19-02-18, 10:38. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	C8CD1D6A-4AFD-4030-ADFB-0A086712DE1B.jpeg
Views:	148
Size:	2.10 MB
ID:	64519
          Jean Paul Gaultier Fragile EDT ve Kenzo Flower L’Elixir 👌👌
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Sth extreme

Yorum

• Naxos kullandım gayet mutluyum. Herkese mutlu haftalar diliyorum.
              estefanyen

Yorum

• Nicolai Patchuli Intense.

Yorum

• cantona8
                  cantona8 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bir uyumsuzluk geliyor bana ama çok da irdelemedim tutmayınca.

• KARALARIN_CEMAL
                  KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bu parfümü başka bir parfümle kombine edip kullanmak gerekiyor ama NE İLE?

• Herod
                  Herod Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  ben coromandel i aventusla birlikte kullanmıştım çok uyumlu olmuştu...sizde bir deneyin bence

• son damlalarını kullandığım pure havane...
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• MFK Oud kullandım. Koku kalitesi ve kalıcılık olarak güzel bir parfüm kanaatimce..

Yorum

• Lidge

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	2.39 MB
ID:	64564

Yorum

• Akşam ayazında Viking çok keyifli geldi...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Kilian A Taste of Heaven tazelemeden şu ana kadar 14 saat kesintisiz

Yorum

• Parfums de Nicolai - Cuir Cuba Intense

Yorum

İşleniyor...
                            X