Altuğ hocam ödeme işlemi tamam, gerekli veriler mail adresinize gönderildi, kolay gelsin
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Creed Viking spliti (Ödeme Toplama Ve Kargolama)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: ismail yanıkHocam muhip bey benim sözlerimden alıntı yaptığı için bir nevi bana cevap verdiğini düşünerek tekrar yazma gereği hissettim. Muhip beyden bende birkaç defa alışveriş yaptım. Kendisi buradaki açıklaması ile sanki forumda köklü bir üye ve parfum paylaşımına çok öne veren bir tablo çizmiş benim gibi birçok kişi bilirki muhip bey bu işi ticari olarak yapıyor yani bu iş onun mesleği hani biradaki insanlara bir lütuf değil bu. Asıl buradaki insanlar muhip beye yardımcı oluyor ürünlerini alarak. Dışarıda kullanmak amaclı 500 ml flacon şişe alacak tekil sahis ben tahmin etmiyorum olsun. Illaki bu platformlar size yardimci oluyor. Dediğim gibi ben splite girmemiştim ama bu denli muamma olan splitte olsaydım da çıkardım. Bana cevap yazmanıza gerek yok muhip bey siz bize değil biz size iyilik ediyoruz ürün alarak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Arkadaşlar lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım herkes kendine göre haklı. Kimseye sen haksızsın diyemem. Ama artık konu daha fazla uzamasın şu splitteki ürün herkesin eline ulaşsın bir an önce kapatayım. İlk defa bir splitten hiç bir zevk almıyorum ki yapılan split Creed Viking spliti. Tekrar ediyorum lütfen konuyu uzatmayın karşılıklı tartışmaya girerse mesajlarınızı silmek durumunda kalacağım.
- 3 beğenme
Yorum
-
Altug bey konu pek sessiz, odemeler bitti mi ? Dagitima ne zaman gecilir ? Ne durumda split simdilik ?
İlk benim soruyor olmam da sanki birsey kacirmisim hissi yaratiyor bende 🤔,iyi aksamlar .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Dgkndrmn View PostAltug bey konu pek sessiz, odemeler bitti mi ? Dagitima ne zaman gecilir ? Ne durumda split simdilik ?
İlk benim soruyor olmam da sanki birsey kacirmisim hissi yaratiyor bende 🤔,iyi aksamlar .
Yorum
-
Yorum