Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Viking spliti (Ödeme Toplama Ve Kargolama)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

​​​​daha önce belirttiğim ve​​cornelius arkadaşımızın rakamları daha net ortaya koymasına istinaden diyorum ki sonuçta hiçbirimizin Viking diye öldüğümüzü düşünmüyorum ve fiyatta akılcı bir güncelleme yapılana kadar ödeme toplama aşamasına geçilmemesini teklif ediyorum. Katılan arkadaşların yorum kısmına +1 yazması yeterlidir diye düsünüyorum matrai

Yorum

Click image for larger version

Name:	C509B645-92FF-422F-94C1-612DF40F0D6B.png
Views:	46
Size:	110.3 KB
ID:	51221

Yorum

Müsaadenizle ben de splitten ayrılmak istiyorum. Kusuruma bakmayın lütfen Altuğ hocam.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Estağfurullah Emre hocam ne kusuru ben arada bir elçiyim sadece. Eğer bunları baştan yazmasam bir zaman sonra benim başıma kalacaktı. O yüzden ben açık açık durumu anlattım. Sizler ne derseniz ben onu yaparım.

altuğ hocam ben montale spliti ile birlikte 90 tl viking içinde ödememi yaptım.Bu nedenle çok objektif olmayabilirim zira bu parfümü çok merak ediyorum.İlk yorumunuzu gördüğümde split yapılsın diye düşünmüştüm.cornelius'un yorumunu görünce işkillendim.950 tl fark baya ciddi bir fark.Ancak kişi başına böldüğümüzde 15-20 tl fazladan bir ödeme yapmış oluyoruz.Yada kişi başı 2-3 ml civarında eksik alıyoruzda diyebiliriz.Açıkcası 20 tl benim gözümde değil uzun zamandır bekledik bir daha 250 ml falcon bulabilirmiyiz,bulsak ne kadar bekleriz,bize maliyeti ne olur belli değil.

muhip beyin yukarıdaki mesajınıda hiç sevmedim 630 euro bilet parasıda neyin nesi,hadi diyelim son dakika alındı bilet, bu rakama geldi.bu bizi bağlamazki.Bu adam sadece bizim parfümlerimizi getirmedi. Eminim başka siparişlerde vardır.Kısacası ben split yapılsın derim ancak muhip beyin açıklamalarını samimi bulmadığımdan bir daha nokta parfümeriden alınacak parfümün bölüştürmesine hep ön yargılı bakarım

Yorum

Ben de splitten çıkabilir miyim? Teşekkürler

Yorum

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Tabi Ragıp hocam

İnsanların verilen sözlerini yerine getirilebilmesi konusunda gösterdikleri çabayı önemsiyor ve saygı duyuyorum neyin sözü verildiyse o yapılmalı yada bunun bir bedeli olacaksa bu sözü veren kişiyi bağlar kaldı ki kimse kimseden vaadde bulunmasını yada bu konuda sıkıştığını sanmıyorum . Ben sonuçta şunu görüyorum karşımızda maliyeti daha ucuz bir ürün var ödenmesi istenen bedel ise aynı. Ürünü ulaştırmadaki izlenen politika bu manada çok yanlış bu şartlar altında splitten ayrılmak kendi adıma en sağlıklı seçim olacak. Üzgünüm matrai

Yorum

Arkadaşlar ben konuyu tam olarak okumadım ve sadece Creed Viking in Siparişi geçileceği ve Kur farından dolayı henüz sipariş verilmediğini zannederek splitten ayrılmak istedim ama yanlış anlamışım. Ben de bu kokuyu merak ediyordum ama çok böyle aman aman olmazsa olmaz diyerek isteğim bir durum olmadı, bu durumda koku sipariş edilmiş alınmış bir ürün, kur farkı da ödenmiş ise splitten ayrılmak istemem. Burada belirtmem gereken bir durum var şayet her iki foruma da tek şişe 500 ml Flacon dan dağıtım yapılacaksa, aradaki kur farkı her iki forumda da katılan arkadaşlarımıza eşit şekilde paylaştırılmalıdır diye düşünüyorum. (Splite katılan arkadaşlarımız isterlerse tabiki de splitten ayrılabilirler, Herkes bu konuda özgür). Ama maalesef ortada hiç hoş olmayan bir durum var, Parfümü alınırken Keşke böyle bir şey yaşanmadan Forumlar bilgilendirilseydi de ona göre hareket edilseydi. Tabiri caizse Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık gibi olmuş, gel de işin içinden çık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL
              Arkadaşlar ben konuyu tam olarak okumadım ve sadece Creed Viking in Siparişi geçileceği ve Kur farından dolayı henüz sipariş verilmediğini zannederek splitten ayrılmak istedim ama yanlış anlamışım. Ben de bu kokuyu merak ediyordum ama çok böyle aman aman olmazsa olmaz diyerek isteğim bir durum olmadı, bu durumda koku sipariş edilmiş alınmış bir ürün, kur farkı da ödenmiş ise splitten ayrılmak istemem. Burada belirtmem gereken bir durum var şayet her iki foruma da tek şişe 500 ml Flacon dan dağıtım yapılacaksa, aradaki kur farkı her iki forumda da katılan arkadaşlarımıza eşit şekilde paylaştırılmalıdır diye düşünüyorum. (Splite katılan arkadaşlarımız isterlerse tabiki de splitten ayrılabilirler, Herkes bu konuda özgür). Ama maalesef ortada hiç hoş olmayan bir durum var, Parfümü alınırken Keşke böyle bir şey yaşanmadan Forumlar bilgilendirilseydi de ona göre hareket edilseydi. Tabiri caizse Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık gibi olmuş, gel de işin içinden çık
              Ragip hoca beni yanlis anlamazsan ben durumu soyle ozetliyim 250 yerine 500ml parfum getirilmis odenecek tutar da belli onda bir sikinti yok sadece suna cevap ver 250ml ucretinden hesaplandi 500luk siseden dagitim yapilacak kabul ediyor musun?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ozhan
                Ragip hoca beni yanlis anlamazsan ben durumu soyle ozetliyim 250 yerine 500ml parfum getirilmis odenecek tutar da belli onda bir sikinti yok sadece suna cevap ver 250ml ucretinden hesaplandi 500luk siseden dagitim yapilacak kabul ediyor musun?

Ne kadar hocam. Bir de bana öyle cevap ver gibi emir edici cümle kullanmazsaniz sevinirim. Ben sizin babanızın oğlu değilim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL
                  Ne kadar hocam. Bir de bana öyle cevap ver gibi emir edici cümle kullanmazsaniz sevinirim. Ben sizin babanızın oğlu değilim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Aradaki farki daha once arkadaslar ortaya koydular zaten bakabilirsiniz onceki yazismalara. Est. emir degil size rica bile etmem lutfen algida secicilik yapmayin. Babamin oglu degil Allah'in kulu olarak kardesim gibi goruyorum bu yuzden daha acik olarak bilgilendirmek istedim. Kusura bakmayin incittiysem. Kolay gelsin.

Yorum

sevgili arkadaşlar olayı kargaşaya ve gerginliğe mahal vermeden çözmeye çalışalım, Muhip bey bize yardımcı olsun bizler de bir miktar fedakarlık yapalım ve orta yol bulunsun diye düşünüyorum.

Yorum

Gerekli açıklama yapılmış herkesin parası kıymetlidir ama spliti yapana da saygı duymak gerekir diye düşünüyorum. Bir kuruş kazanmadan gönül esasıyla yapılıyor bu işler onu hatırlatırım. Gerekli açıklama da yapılmış üstelik. Zaten herkesin 10 ar ml denemek için katıldığı bir split oldu boş yere ortamı germeye gerek olmadığını düşünüyorum. İstemeyen bazı üyelerimizin de belirttiği gibi 'ben bu şartlarda splite giremem' deyip çekilebilir.

Ayrıca Muhip Bey de forumlara her elinden gelen yardımı esirgemeyen parfümsever bir arkadaşımız herşey herzaman dört dörtlük olacak diye bişey yok bence.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                        KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Ben de Ekrem arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum. Muhip bey gerek parfumhobisi olsun gerek diğer forum kokuyorum.net olsun, Splitlerin yapılması konusunda katkısı göz ardı edilemez, Splite açılan kokuları mümkün olduğunca en ucuz fiyattan herkesin denemesi için formlarımıza kazandırmıştır. Birçoğumuz da parfümleri aldığımız zaman teşekkürü bir borç bilip gerekeni yazmış ve yapmışızdır. Bundan dolayı küçük meseleleri farklı yerlere çekip, konuyu büyütmeden halledilebileceğini düşünüyorum. Konu 500 ml lik Flacon şişenin hangi forumda kalacağı ise kura çekilir ona göre sahibini bulur.
                        Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 06-11-17, 19:44. Tarafından yapıldı.

Arkadaşlar foruma heyecan gelmiş :-)

Yorum

Aynen..çalışan hata yapar :-)

Yorum

Ask entrika gozyasi hayal kirikliklari sevinc ozlem..... Türk sinemasidir bizim splitler.....

Yorum

İşleniyor...
                      X