Yavuz hocam ödeme yapılmıştır. Kolay gelsin size
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
Splitte 4. şişeyi açtıran Hatkora wood ile African leather başı çekiyor ancak ikisi arasında ml miktarı ile Hatkora önde
- 1 Beğen
Yorum
-
African Leather için çok güzel bir fırsat oldu arayanlar için elimizde 4 şişe vardı fazlasını açma imkanı olmadı. Fakat Ajmal Hatkora Wood da sınır yok ve bence bu splitin yıldızı da açık ara kendisi olmuştur. Kendime decantını aldım ama şişeli olarak almamak için kendimi zor tutuyorum lakin çok fazla ürün aldım bende bu splitte. Zaten bu fiyata almak da bir daha mümkün değil.
-
-
Splitin son gününe girmiş bulunuyoruz. Bitmeye yakın olan ürünlere yönelirsek daha sağlıklı olacak. Özellikle son 10 ml kalan ürünler; Escentric Molecules Escentric 01, Ajmal Rose Wood, Nishane Fan Your Flames ve Ajmal Cuir Musc denemek gerek. Özellikle Ajmal serisi bu fiyatlara kaçmaz. Diğer dolumu yaklaşan son 15 ml ürünler ise; By Kilian Refill Şişe Straight to Heaven, Frederic Malle Musc Ravageur, Memo French Leather ve Puredistance M ufak bir katılım ile tamamlanacak ürünler. Özellikle French Leather' ı denemek isteyenler için güzel bir fırsat, dolması gereken kokuların başında düşünmüştüm, talebin az olması şaşırttı. African Leather' a olan yoğun talep nedeniyle ikinci planda kaldılar diye düşünüyorum.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum