Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yavuz hocam ödeme yapılmıştır. Kolay gelsin size

Yorum

• Su.an.dıkkatımı cektı de, carnal flower sevenler ıcın aslında baya uygun bı fıyatmıs

Yorum

• ödeme yapıldı hocam

Yorum

• ödeme tamamdır, adres her zamanki cafe

Yorum

• Ajmal Cuir Musc 10ml yapalım hocam lütfen

Yorum

• Ödeme yapıldı, teşekkürler tekrar.

Yorum

• musc ravageur şişeli alma imkanı olsaydı Yavuz hocam 50ml çıkmak isterdim

Yorum

• Pikcell
                  Pikcell Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Şişeli hakkım sizindir, iyi günlerde kullanın.

• Yavuz bey ödemeyi gerçekleştirdim lalique fleur universelle için . Honour ve ursa için talepler dolarsa sonrasında onlar için de ödemeyi daha sonra gerçekleştireceğim.

Yorum

• Splitte 4. şişeyi açtıran Hatkora wood ile African leather başı çekiyor ancak ikisi arasında ml miktarı ile Hatkora önde

Yorum

• Pikcell
                    Pikcell Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    African Leather için çok güzel bir fırsat oldu arayanlar için elimizde 4 şişe vardı fazlasını açma imkanı olmadı. Fakat Ajmal Hatkora Wood da sınır yok ve bence bu splitin yıldızı da açık ara kendisi olmuştur. Kendime decantını aldım ama şişeli olarak almamak için kendimi zor tutuyorum lakin çok fazla ürün aldım bende bu splitte. Zaten bu fiyata almak da bir daha mümkün değil.

• Amouage hayal kırıklığı yarattı bence

Yorum

• Pikcell
                    Pikcell Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Amouage 3 şişe doldu ama çeşit çok olunca bekleneni veremedi gibi gözzükse de özellikle Lyric ve Epic gibi piyasada bulunması zor kokular için çok güzel bir fırsat oldu.

• Ödeme tamamdır.

Yorum

• Splitin son gününe girmiş bulunuyoruz. Bitmeye yakın olan ürünlere yönelirsek daha sağlıklı olacak. Özellikle son 10 ml kalan ürünler; Escentric Molecules Escentric 01, Ajmal Rose Wood, Nishane Fan Your Flames ve Ajmal Cuir Musc denemek gerek. Özellikle Ajmal serisi bu fiyatlara kaçmaz. Diğer dolumu yaklaşan son 15 ml ürünler ise; By Kilian Refill Şişe Straight to Heaven, Frederic Malle Musc Ravageur, Memo French Leather ve Puredistance M ufak bir katılım ile tamamlanacak ürünler. Özellikle French Leather' ı denemek isteyenler için güzel bir fırsat, dolması gereken kokuların başında düşünmüştüm, talebin az olması şaşırttı. African Leather' a olan yoğun talep nedeniyle ikinci planda kaldılar diye düşünüyorum.

Yorum

• Yavuz hocam Ajmal cuir musc son 10 ml kaldı, dolmazsa şayet kalanını bana eklersiniz, gün sonuna kadar bekleyin isterseniz denemek isteyen olur belki

Yorum

• Pikcell
                        Pikcell Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        tabiki olur hocam

• ödeme tamam. diğerlerini bekledim ama dolmayacaklar sanırım. beni silebilirsin diğer tüm parfümlerden kardeşim.

Yorum

• Pikcell
                        Pikcell Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        hiç belli olmaz gün sonunu bekleyelim kardeşim

• Dolması yakın olan parfumler için yuksek talepte bulunan arkadaşlarımız için sişeli talep ettiğim Carnal Flower hakkımı Karalarin_Cemal nikli arkadaşima 70 ml olarak devrediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                      X