Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yavuz hocam Frederic malle carnal flower için 70 ml şişeli olarak verdiğiniz için bu fırsatı kaçırmamak adına yaptığınız jestten dolayı teşekkür ederim

Yorum

• Pikcell
      Pikcell Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Rica ederim maksat sizler yararlanın.

• Yavuz hocam rose wood ve french leather icin gun sonuna kadar talep olmaz ise bu guzel iki kokunun da kalanini bana yazin lutfen sise dolsun denemek isteyenler de bu firsattan istifade etsinler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yavuz hocam essentrıc ıle ındıgoyu da madem alan yok bana yazalım kapatalım

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Ozhan View Post
        Yavuz hocam rose wood ve french leather icin gun sonuna kadar talep olmaz ise bu guzel iki kokunun da kalanini bana yazin lutfen sise dolsun denemek isteyenler de bu firsattan istifade etsinler
        Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
        Yavuz hocam essentrıc ıle ındıgoyu da madem alan yok bana yazalım kapatalım
        Eklemeleri son güncel ödeme listesinin tablosunu hazırladım.

Yorum

• bende ödemeyi tamamladım

Yorum

• Yavuz hocam Frederic malle carnal flower ve Ajmal cuir musc talep olmazsa her ikisini de bana tamamlayın bitsin

Yorum

• Amouage memoir 50 ml ekleyelim hocam belki dolar.

Yorum

• TT ursa 35 ml olan talebimi 55 yapalım hocam

Yorum

• Nishane Munegu eğer talep azaltılırsa şişeli 30 ml alabilirim şişe kapanır uygunsa

Yorum

• Splitimiz tamamlanmıştır. Son tamamlanan ürünler elime ulaştıktan sonra kargo dağıtımına başlanacaktır. İlk dolan şişelerden talepte bulunup 2.partide isteği bulunmayan kişilerin kargosu da yarın verilecektir. Herkese hayırlı olsun.

Yorum

• Nishane Fan Your Flames kalan 10ml ide bana yazın hocam dolsun

Yorum

• ödemem tamamdır,emeği geçen herkese; özellikle yavuz hocam a teşekkürler.

Yorum

• Ödeme yapıldı elinize sağlık Yavuz hocam.

Yorum

• Emekleriniz için teşekkür ederim çok güzel bir split oldu ve beğendiğim kokulara sahip olacağım. Pazartesi hemen ödemenizi geçiyor olacağım. Tekrar teşekkürler

Yorum

• Hocam ursa nın kalan 15 ini de bana yazın da dolsun bari...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X