Elinize , emeğinize sağlık Yavuz hocam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
Kargomu ben de sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Bu splitte bizlere yeni kokuları tanımamızı sağlayan ve başta emeği geçen, öcülük eden Muhip hocama ve bizlere el emeği ile dekant, paketleme ve dağıtımını yapan Yavuz hocama son olarak splitin oluşmasına olanak sağlayan parfüm hobisi yönetimine her kimin katkısı varsa çok teşekkür ediyorum. Ayrıca özellikle belirtmek isterim ki Ajmal Hatkora wood denemeyen arkadaşımız varsa mutlaka denesin, piyasadaki parfümlere nazaran fiyatına göre çok üst düzey ve hakkını veren bir parfüm. Denemeyen arkadaşlarımız için yeniden fırsat oluşturulmalı kendi kanaatimce. İlgililere saygılarımla...
- 1 Beğen
Yorum
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Bayramdan önce yetişmesi için kargo gelir gelmez (ilk part ve 2.part için) 1 günde hazırlamam gerekti hem spliti hem paketlemeyi hemde kargolamayı. O yüzden çok fazla acele ettim zaman probleminden dolayı. Bu sebeple kargo ve ürünlerle ilgili veya eksik gelen olabilir herhangi bir problem yaşayan olursa lütfen bana özelden dönüş yapın. Bazı eksik yada yanlış gelen ürünler olmuş, karışıklıktan dolayı dönüş yapmanızı bekliyorum. Katılım sağlaya herkese teşekkür ederiz.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum