Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Eyvallah hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. Cupid in Benzer kokular N11 var ne zamandır görüyorum ama hiç bir bilgi olmadığı için uzak duruyorum
İyi fikir hocam. Deneme imkanı bulamadığımdan ve hiçbir bilgiye ulaşamadığımdan ben de merakıma yenildim Pişmanlık duymuyorum ama tatmin olduğum da söylenemez. En azından bu bilgiyi paylaşma imkanım oldu. Forumların güzel tarafı da bu
Sabah Davidoff Cool Water sıktım.2 saat içinde tamamen uçup gittiği için üzerine Lancome Miracle sıktım.Miracle hem daha kalıcı,hem de daha ferah hissetmemi sağladı.
Bu sabah Zoologist civet kullandım sağlam bir aroma, Grubunda aromatik denilmiş ama fazla aromatik oturmuş güzel bir koku. Akşam dönüşü Sospiro Ouverture kullandım bu boku gurubunda ilk denemem oldu, bu zamana kadar kullandığım en iyi vanilya kokularından biri daha, çok güzel yaa bu Niche Dünyası başka dünya.
Yorum