Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• MDCI Parfums Chypre Palatin

Yorum

• Bazen ağır yoğun gelsede özletiyor terre..tam bu havaların parfümü

Yorum

• Acqua Di Parma Colonia Intensa

Yorum

• Bentley Intense

Yorum

• Deneme amacli CdG Gosha Rubchinsky kullandim, rezil berbat bisey.

Yorum

• Sabahtan Xerjoff Rönesans ile beraberdik. Akşam için Slumberhouse Ore ile beraberiz

Yorum

• Sabah çalışanlarımla beraber katıldığım bir açık hava kahvaltısı için Slumberhouse Ore'yi tercih ettim. Serin rüzgar, sonrasındaki güneş ve tüm hareketliliğime inat şu anda dahi güçlü yapısını hissettiriyor. Kullanmayan arkadaşlar için kokuyu özetleyecek olursam eğer antik, yıllanmış ve yıllardır unutulmuş olduğu meşe fıçısının kapağı açılarak kokusunu ortalığa patlatan kakao yağı diyebilirim. Markanın diğer çalışmaları olan Jeke ve daha ziyade Norne'nin tozlu, küflü, isli ve olgun havasının yine tecrübeli bir kakao yağına yedirilmiş hali gibi. Ara ara hissedilen acı badem, hindistan cevizi ve vanilya da görmüş geçirmiş bir doğada kullanılmış. Uzun lafın kısası insanlık tarihinde kakaonun keşfinden günümüze kadar geçen sürenin yazılı sayfalara değil şişeye aktarılmış hali, bir tarih dersi Ore. Genç arkadaşlarımıza yönelik veya uçarı çoluk çocuk - vıcık vıcık bir çalışma değil aman diyeyim olgunlaşmamış kişilerin vasat övgülerine mazhar olacak bir parfüm hiç değil.

Yorum

• Gömleğin altına Chopard - Casmir, üste de Histoires de Parfum - 1969 sıktım. Bu katmanlama, ara ara TF Tobacco Vanille gibi de kokuyordu, güzel kaldı. İstanbul'da rüzgarlı bir hava olduğu için uygun olacağını düşündüm ve Casmir hala alttan devam ediyor.
                  http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

• amouge bracken

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke
                      Herkese selam;
                      Bugün ve dün Mona di Orio Cuir ile beraberdim. Markanın kullandığım diğer kokuları olan Musc ve Vanille ile beraber bu üçüncü parfümü ancak ne yazık ki bunda da istediğim havayı yakalayamadım diğer Mona'larda olduğu gibi. Nasıl kokuyor diye soracak olursanız eğer öyle çok detaylı anlatmaya gerek görmeden şu benzetmeyi sizler için yapabilirim: Arap sabunu ile beraber görevini yapmış paspas arkadaşın, üzerindeki arap sabunu, kir, toz ve diğer gri kokulu madde kalıntıları ile kurumaya başlarken yaydığı koku gibi kokuyor. Veya mutfakta unutulmuş ıslak bez gibi. Vanilyası da vanilya gibi kokmuyordu ayrıca misk parfümünü de misk diye bana tonka fasulyesi olarak sokuşturmuştu. Velhasıl kelam Mona di Orio, bu üç parfümü ile bana aşırı abartılı bir marka olarak gelmiş ve neyse ki sample setini alıp şişe şişe edinmemiş olduğum için şanslı hissettirmiştir.
                      Cuir gibi deri kokular size iyi hissettirmez sizi huzurlu yapmaz daha çok sanat çalışmasıdır yani van gogh un patates yiyenler eserinin patatesi niğde patatesi dediniz yanılmıyorsam 🤗 deri ve opopanax sizi yormuş olabilir cuir de. Islak bez değil de küllüğü andırıyor☺️ genel beğeniyi umursamayan yani benim gibi deri severler aykırı kokular sevenler için çok güzel bir sanat çalışması olduğundan hiç şüphem yok

Yorum

• Balzamik Sirke
                        Balzamik Sirke Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Evet; yani kokular öznel kavramlar olduğu için yaklaşımınız çok doğru. Benim alışkın olduğum deri kullanımından çok uzak. Halbuki aşina olduğum deri çalışmaları da çok serttir fakat buradaki deri bence paspas sizce kül tabağı ise derinin özünden uzaklaşılmış hissi verdi bana. Aynı markanın Vanilyası da ve Miski de özden uzaklaşmış çalışmalar ancak yorum olarak ve artistik açıdan amenna lafım olmaz Son olarak benzetmeniz muhteşem, sanat bilginizi takdirle karşılıyorum ancak o Afyon patatesi.

• Bir kaç gün önce giydiğim tişörtü giymek istedim bugün ve üzerine sinen Amouage Epic Woman başka koku kullanmama izin vermedi.
                      Yine onunla devam etmek zorunda kaldım, iyi de oldu

Yorum

• Bugün bana da eşlik eden (ve etmeye devam eden) Slumberhouse Ore oldu. Kakao falan tamam da bu meşe fıçı konusunda Josh Lobb'un inanılmaz bir yeteneği var. Bütün pazar günümü gerçek bir meşe fıçı içinde geçirmiş gibi hissediyorum.

Yorum

• Profumum Roma - Ambra Aurea

Yorum

• Guerlain L'eau Boisee

Yorum

• Sel Marin

Yorum

• erdembaba
                                erdembaba Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Sevemedim bu parfümü ben yav..bi yapaylik var beni rahatsız etmisti

• Umut Kurtoğlu
                                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Doğrudur başkan. Akuatiklerde var o sıkıntı da beni rahatsız etmiyor. Blvgari aqua kadar değil
                            İşleniyor...
                            X