Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün Tom Babadan noir de noir ile black orchid denemesi.
    Harika bir layer oldu,her iki taraf ta öne çıkmak için var güçleriyle savaşıyorlar.

Yorum

• Ormonde Jayne Montabaco

Yorum

• Jacques Bogart

Yorum

• Bond astor place denemesi

Yorum

• The Scent of Peace for Him Bond No 9 - Amouage Memoir

Yorum

• Corsica Furiosa Parfum d`Empire Umut Kurtoğlu Hocama sevgilerle

Yorum

• Bugün YSL Opium Vapeurs de Parfum. Herkese iyi haftalar dilerim.

Yorum

• Hanae Mori for her edt

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• M.Micallef Royal Vintage

Yorum

• chanel egoiste

Yorum

• By Kilian - Apple Brandy

Yorum

• bugün zara vanılla hypnotic posion gibi açılıyo sonra sıradan vasat bi vanilya kokusuna dönüşüyor 10 üstünden puanım yok 10 altı 3 eder

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke
                          Herkese selam;
                          Bugün ve dün Mona di Orio Cuir ile beraberdim. Markanın kullandığım diğer kokuları olan Musc ve Vanille ile beraber bu üçüncü parfümü ancak ne yazık ki bunda da istediğim havayı yakalayamadım diğer Mona'larda olduğu gibi. Nasıl kokuyor diye soracak olursanız eğer öyle çok detaylı anlatmaya gerek görmeden şu benzetmeyi sizler için yapabilirim: Arap sabunu ile beraber görevini yapmış paspas arkadaşın, üzerindeki arap sabunu, kir, toz ve diğer gri kokulu madde kalıntıları ile kurumaya başlarken yaydığı koku gibi kokuyor. Veya mutfakta unutulmuş ıslak bez gibi. Vanilyası da vanilya gibi kokmuyordu ayrıca misk parfümünü de misk diye bana tonka fasulyesi olarak sokuşturmuştu. Velhasıl kelam Mona di Orio, bu üç parfümü ile bana aşırı abartılı bir marka olarak gelmiş ve neyse ki sample setini alıp şişe şişe edinmemiş olduğum için şanslı hissettirmiştir.
                          Off hocam ıgrendım resmen, yanına yaklasmam

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke
                            Sabah çalışanlarımla beraber katıldığım bir açık hava kahvaltısı için Slumberhouse Ore'yi tercih ettim. Serin rüzgar, sonrasındaki güneş ve tüm hareketliliğime inat şu anda dahi güçlü yapısını hissettiriyor. Kullanmayan arkadaşlar için kokuyu özetleyecek olursam eğer antik, yıllanmış ve yıllardır unutulmuş olduğu meşe fıçısının kapağı açılarak kokusunu ortalığa patlatan kakao yağı diyebilirim. Markanın diğer çalışmaları olan Jeke ve daha ziyade Norne'nin tozlu, küflü, isli ve olgun havasının yine tecrübeli bir kakao yağına yedirilmiş hali gibi. Ara ara hissedilen acı badem, hindistan cevizi ve vanilya da görmüş geçirmiş bir doğada kullanılmış. Uzun lafın kısası insanlık tarihinde kakaonun keşfinden günümüze kadar geçen sürenin yazılı sayfalara değil şişeye aktarılmış hali, bir tarih dersi Ore. Genç arkadaşlarımıza yönelik veya uçarı çoluk çocuk - vıcık vıcık bir çalışma değil aman diyeyim olgunlaşmamış kişilerin vasat övgülerine mazhar olacak bir parfüm hiç değil.
                            Iste bu ıncelemeler super, tskler!!

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Fougere nobile'i deneyen arkadasların soruyorum, fıkırlerını almak ısterım..
                              Oncelıkle cok begendım, fakat bıraz oturaklı ılerı yas kokusu ızlenımı verdı bana. Tutun ıle lavantanın boyle guzel tat verıcegnı sanmıyodum, arkadanda tonka ve vetıverı de hıssedılıyo evt.. Ben sahsen kullanırken cok keyıf aldm. Ama brnde performansı orta duzey, sılajı da oyleısne..
                              Yalnız bı kokuya cok benzetıcem ama bı turlu cıkaramadım, sankı coromandel ve lıdge karısımı bı hıs uyandırıyo bende. Ne alakaysa ıcerıklerı ıle de ılgısı yok halbukı. Ama snakı baska bısey
                              Benzettgnz bı koku oldumu?

Yorum

İşleniyor...
                              X