Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sel de Vetiver ile Nisanı karşıladık

Yorum

• Bugün canım temiz,çiçekli bir şeyler kullanmak istedi ve bu konuda benim için en iyi örneklerden olan Florabotanica kullandım.Tertemiz,ferah,taze gül kokusu barındıran,aynı zamanda da gayet kalıcı olan bir parfüm.Özgün bir kokusu var.Bende beğenip alan çok arkadaşım oldu😊

Yorum

• Yormayan miss gibi dumansı açık 15-35 derece havalarin hepsine uyum sağlayan cdg vettiveru..

Yorum

• Bir kolumda patchouli ve amberin sımsıcak sardığı civet ile Jacques Bogart Furyo, diğer kolumda bahar ayına yakışır en güzel notaların civeti sevmeyene bile civeti sevdirecek harmanıyla Zoologist Civet... Zoologist zamanla çok değişti hatta biraz zayıfladı. Ama Furyo aynı güç ve kararlılıkta ilerliyor. İkisine de bayıldım ama Furyo'ya daha yakınım. Kouros akorları içerseler de, ona göre daha kullanılabilir ve sıcaklar, hem de çok...

Daha eski kafa ve sert olan, saygı duyulası akrabaları Kouros'un yanına yerleştiriyor ve bu kokulara sahip, beğenmeyen arkadaşlara mesaj kutumu açıyorum. Bu güzelliklerle tanışmamıza vesile olan emektarlara da teşekkür ediyorum.
          Son Düzenleme PinotNoir; 01-04-17, 11:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bvlgari Pour Homme Extreme.

Yorum

• Narcisso him boynuma atladı bugün bende sevgiyle karşıladım yavrucagi

Yorum

• Nisan'ı ve bu güneşli cumartesiyi nefis bi' parfümle karşıladım. Shalimar Parfum Initial.

Yüzyıllar boyu kullanabilirdim, kardeşimin imza kokusu olmasaydı ve benden kaçırmasaydı.
                - Stop the car...
                - What ?!
                - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Vintage Parfüm Hobisi Splitinden aldığım Givenchy Insense for men. Bu parfümün üretimi neden durduruldu hala anlamış değilim

Yorum

• İssey miyake lea'u d issey pour homme kullandım.

Yorum

• Xerjoff Comandante.. Meyveli yoğun bir açılıştan sonra tütünün devreye girmesiyle hafifçe sertleşen vanilya ile pürüzsüzleşen sedir ile erkeksileşen güzel bir koku. Fakat ben bu parfümü market parfümlerinden birine benzeticem bir türlü çıkaramadım. Koku çok tanıdık geliyor bana

Yorum

• Tom Ford - Plum Japonais
                        Son Düzenleme cornelius; 01-04-17, 14:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Tam havası, JPG - Fleur du Male.

Yorum

• Jo Malone Wood sage sea salt ile tekrar düzenli spora dönmüş bulunuyorum bugün itibari ile o_O

Yorum

• Acqua di parma fico di amalfi

Yorum

• gece yatarken 5-6 fıs bamboo harmony huzurun dibi..

Yorum

İşleniyor...
                                X