Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Akşam için tercihim Memo African leather. Taze baharatların LDDM ye selam gönderdiği freshlik hissi ile Terre D Hermese yelken açan kaliteli bir parfüm. Tek eksiği Leather bunun neresinde
Şöyle ki klasik fahri deki gibi lavantayla sert bir açılışı var,sonra kademeli olarak vanilya devreye giriyor.özellikle dip notalarının vanilya baskın.bezdirici bir tatlılığı yok.performansı çok iyi.istersen gönderebilirim bir miktar
Bu sabah Histoires Fidelis ile açılış yaptım etrafa çok güzel sinyaller veriyordu tabi ki sinyali verdiren giydiğim kadife ceketti, kullanılan kıyafet parfümün dağılımını etkiliyor bana göre. öğleye kadar buram buram hissettim kokuyu. Akşam dönüşümde ise T. Terenzi Draco kullandım çok hoşuma gitmedi açıkçası tatlı böyle aromatik çiçekli böcekli bir koku, beni bozuyor böyle kokular. 30 yaş üzeri Erkek arkadaşlarıma uzak durun derim, ama zevk meselesi ..!?
Durağan geçen bir hafta ve artık güzel günlere göz kırpan hava şartları neticesinde Hermes parfümlerinin en iyi performans verdiği anlar geldi diye düşünüyorum. Ve bu yüzden ben de baştan aşağı Hermes klasikleri ve özel serilerini elden geçiriyorum ve bu noktada Bel Ami'nin vetiver versiyonunun hakkını teslim etmem gerekir. Alışılagelmiş Hermes veya parfümörü Jean-Claude Ellena'nın imzası olan turunçgiller, baharatlar ve yumuşak ağaçsı nüansların klasik Bel Ami ile birleştirilmiş hali gibi. Derby, Azzaro, Bel Ami, Or Black ve diğer baharatlı, odunsu ve hayvansal notaların kullanıldığı derili ağır topların ağırlığını kaybetmeden kremsi bir kimlikle modernize edilmiş hali Bel Ami Vetiver. Yumuşak ve rahatsız etmeyen bir yayılımı olmasına rağmen tüm gün kendisini duyumsayabilmek ve parfümden anlayan insanlardan övgü almak hoşuma gidiyor
Benim gibi en ufak bir tatliktan bile hoslanmayan biri icin yillardir suregelen harika bir kesif. Odunsu notalardan ve aromatik yabani otlardan olusan ambiyansta muthis dogal bir cilegin her zaman hakim oldugu bir surecte ilerliyor. Cam agaci ve vanilya hafiften kendini hissettirirken kalicilik ve silaj ortalamanin cok uzerinde; evet bunu benim gibi kaliciliktan hep sikayet eden biri soyluyor
Yorum