Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Dün öğlen NR Musc Noir sıktım ve arkadaşlarımızla buluşmak için yine İzmir e gittik. İzmir aşırı derecede sıcaktı. İki gün üst üste sıcaktan piştik resmen. İzmir deki arkadaşlarıma kolaylık diliyorum. Aşırı sıcak ama bir o kadar da güzel bir şehir. Yaşamayı çok istediğim bir yer. Akşam arkadaşlarla Bostanlı sahilde şezlonglarımızı açıp içeceklerimizi alıp oturduk. Çok güzeldi gerçekten. Bu arada parfüme gelecek olursak, gündüz sıcağında bir süre sonra hissetmemeye başladım. Keşke yanıma alsaydım, tazelerdim diye düşündüm. Akşamüstü sıcaklığın normalleşmesiyle birlikte hafif hafif burnuma geldi kokusu. Gece de çok hafif olsa da ara ara hissettim. Çok zarif ve güzel bir parfüm.
Çok yakına gelmişsiniz Sevgili Libra, sefanız olsun Ben kalabalık korkumdan sahile bir kez inebilmiştim, o kadar özledim ki oralarda vakit geçirmeyi. Bağışıklık sürem yeni doldu ama bu kez de hesapta olmayan işlerden ve sıcaktan adım atamıyorum.
Hoşbulduk sevgili Rayiha 🥰 Gerçekten çok güzel yerler ama çok da kalabalık. Kapalı ortamlara mümkün olduğunca girmiyoruz ama açık havada arkadaşlarımızla görüşmeye başladık. En azından aşı olmanın rahatlığı var. İnşallah hiçbirimiz bir sıkıntı yaşamayız🙏🏻
Heryer buram buram koktu... Ne varsa eskilerde var deniyo ya aynen oyle.. Annemin Charlie parfumunun tarzi.. Sentetiklik icerse de sorun degil.. Yeni yikanmis camasirlarin o ferahlik veren kokusu.. mis mis kokuyor...parfum olarak kullanmak istemesem de verdigi temizlik hissi guzel.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O'Driu Sea Angel... Bu kadar kompleks bir deniz teması zor bulunur. Kirli, mürekkebimsi, hatta biraz da lastiğimsi, tuzlu bir yosun... Gerçekten benzeri bir kokuya denk gelmedim henüz.
Aquatik kokuları seven birisi olarak hiperrealist tarzdaki marine temalı olanlarını sevmiyorum. Özellikle herkesin beğenip köpürttüğü bu tarzdaki marine temalı aquatik niş parfümleri hiç ama hiç sevmedim.
Belki bir umut diye Parfum'Empire Acqua di Scandola radarımda. Denemiş miydin cantona8?
Son Düzenleme Aryan; 31-07-21, 16:14. Tarafından yapıldı.
Ben de akuatik parfumlere ilgiliyim ama bu tematik kaciyor biraz. Koklarken denizin yuzlerce metre dibindeki o tuhaf canlilar geliyor gozumun onune nedense
Scandola yi denedim. Ben fazla ekşi ve inatci buldum. Bekledigim tadi alamadim pek. PdE markasinda ben hala Azemour Les Orangers der baska soz de bilmem. Akuatik degildir ama narenciyede top modellerdendir benim icin.
Teşekkürler cantona8. Evet, özellikle az sayıda yoruma sahip olsa da Scandola için yorumlarda senin de yazdığın gibi limonumsu bir ekşilikten bahsediliyor. Sivri narenciye kullanımını sevmiyorum ama yine de koklamak gerek tabii. Ben de daha öncesinden bu markadan Wazamba için tavsiye alsam da bu aralar aquatik kokuları düşündüğüm için gündemime Scandola geldi.
Taklitler aslını yaşatır mottosunu destekleyen bir insan olarak bu konudaki tek istisnam olan Laboratuary Perfumes Gorse'u kullandım. Şu parfüm varken güncel fiyatlarıyla ViW almak mantıklı değil.
Taklitler aslını yaşatır mottosunu destekleyen bir insan olarak bu konudaki tek istisnam olan Laboratuary Perfumes Gorse'u kullandım. Şu parfüm varken güncel fiyatlarıyla ViW almak mantıklı değil.
Nerde bulabiliriz ?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum