Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Pierre balmain monsieur balmain..bildigin limon kolonyası nin üzerinde biraz calisilip daha rafine hale getirilmis,italyanlar bu limon kolonyasi tarzi kokuları seviyorlar miş diye okumuştum geçmişte...yinede yaz günü turunç kokulari iyi oluyor,baymiyor..ferah ferah...
Bir ara Hermes Ambre Narguile ye takmis ama bir türlü dekant bulamamis ona benzedigi söylenen tum kokularin dekantlarini almistim... bu da onlardan biriydi.. ilk denedigimde odagim Ambre N. olduğundan begenmemistim .. Bugun ise hata yaptigimi görüyorum ondan kat kat guzel hatta extra guzel bir parfum.. Karadeniz serin oldugundan bu havalara da acayip yakisti.. satisa koymusum .. satmaktan vazgecircek kadar guzelmis.. siseli alicam.. unisex bir koku... hafif tatlimsi oldugunu belirteyim.. maskulen koku isteyen icin iyi bir secim olmaz...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir sıcağına Eyüp Sabri Tuncer Hawaii Ananas Kolonyası. Hafif meyveli bir açılıştan sonra odunsu ama ferah akorlara evriliyor. Maskülen tarafa eğik, traş losyonu havası var. Kolonya için yayılım ve kalıcılık fena değil. Diğer ürünlerinin aksine nota açılımı vermemişler. Aventus'tan etkilenmiş olabilirler mi acaba.
Son Düzenleme Rayiha; 01-07-21, 19:45. Tarafından yapıldı.
Geçen gün tıraş olurken fark ettim: Bir asırı geçik tarihe sahip ve geleneksel tıraş kültürü içerisinde gerçekten önemli bir yeri olan, bir klasik olan tıraş sabunu markasının yeni sabununun kokusu=Aventus meyveli batch. Ben şok! Yani olabilir Rayiha. Kokusu Aventus'tan esinlenecek kadar derinlikli bir kolonya mı bilmiyorum ama pek mümkün.
Jovoy | Incident Diplomatique
ekşi tatlı narenciye ile süslenmiş sofistike kuru paçuli ve topraksı yeşil çok kaliteli bir vetiver. doğal, sade ama ciddi bir aroma. cilalı tahta nüansı da mest edici. yayılım ve kalıcılık orta üstü.
Yorum