Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Gucci Pour Homme (2003) kullandım. Kalemtıraş ile ucunu açtığınızda kalemden gelen o odunsu koku bu parfümün özeti olabilir. Sedir kullanımı hem yumuşak hem de dumanlı bir halde. O dumansı havası parfümü çok zorlamamış ama.
maison francis kurkdjian lumiere noire homme (2015) bu parfüm bende kokmuyor.burnum kokuyu çok az alıyor. gül ve paçulinin harika uyumu.koku güzelliği olarak gelmiş geçmiş en iyi kokular arasında ama farkedilirlik falan çok zayıf.Çok eskiden alıp güllü daha iyi alternatiflerini bulmam nedeniyle elimden çıkartmıştım
Papillon Anubis. Reçineli,baharatlı bir deri yorumu diyebiliriz özetle. Tuscan Leather gibi de değil Aoud Cuir d’Arabie gibi de değil burdaki deri. ACdA kadar çarpıcı,soğuk ve cesur olamıyor ama ondan daha sıcak hissiyatlı. Jubilation XXV hayal edin ama deri teması belirgin olsun. Neredeyse konforlu diyeceğim. Ufak ufak çiçeksi dokunuşlar da var parfümde. Bu fiyatla aklımı çelebilecek bir parfüm olmadı açıkcası. Performansı ortalama.
Son Düzenleme caliban; 22-03-21, 19:33. Tarafından yapıldı.
nu_be Mercury [80Hg] kullandım. Metalik meyveli açılış sonrasında aldehitler belirginleşip dengeye ulaşıyor. Açıkçası ilk denediğimde açılışını pek beğenmemiştim ama sonradan sivri kısımları rahatsız etmemeye başladı. Orta ve son kısımlarında ise kremsi kıvamda ilerleyen meyveler ve odunsu notalar bence güzel bir uyum yakalamış. Genel olarak beğendim ve performansını ortalama üstü buldum.
Not:
SM’ye benzeten baya bir kişi varmış ama ben bir benzerlik göremedim.
Yorum