Gucci Envy for Men kullandım. Çok ilginçtir bu parfüm bana açılışta baya Lidgeyi hatırlatıyor nedense. Ya da Lidgenin kokusunu unuttum. Açışındaki ferah baharatlı paçulili kısmı da kremsi tatlı sandal ağacı kısmı da sevilesi. Not kırılacaksa bir tık güçsüz olmasına kırılabilir.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nu Be Helium
Öncelikle bu son yapılan splitte bu kokuyu çok uygun fiyattan bulup foruma paylaştığı için Mustafa beye teşekkür ederim. Ayrıca bu splitte parfümü aldığı halde benim ricamla bana veren Sibel ablama’a da ayrıca teşekkür ederim. Parfüme gelecek olursak. Ambre Narguile’ye çok benziyor ama birazcık daha maskülen hali diyebiliriz. Performansı çok aşırı bağırmasada yerinde. Dolcelisir’den her türlü daha iyi harman, daha iyi performans. Tabi bundan sonra bu ülkede bulmaz imkansız gibi hal aldı bu markayı. Şansım yaver gidip bu parfüme bu fiyattan ulaştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Herkese merhaba.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1001 View PostNu Be Helium
Öncelikle bu son yapılan splitte bu kokuyu çok uygun fiyattan bulup foruma paylaştığı için Mustafa beye teşekkür ederim. Ayrıca bu splitte parfümü aldığı halde benim ricamla bana veren Sibel ablama’a da ayrıca teşekkür ederim. Parfüme gelecek olursak. Ambre Narguile’ye çok benziyor ama birazcık daha maskülen hali diyebiliriz. Performansı çok aşırı bağırmasada yerinde. Dolcelisir’den her türlü daha iyi harman, daha iyi performans. Tabi bundan sonra bu ülkede bulmaz imkansız gibi hal aldı bu markayı. Şansım yaver gidip bu parfüme bu fiyattan ulaştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Herkese merhaba.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Sparfume; 18-03-21, 19:12. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
İbrahim20 saolsun vintage dior dune kullandım ve artık imza kokumu bulmuş olmanın mutluluğu içerisindeyim, 93 yılında fifi ödüllerinin de sahibi bu parfüm tavizsiz bir koku... aldehitli, narenciyeli ve çiçeksi... tarifi zor bir şaheser!
- 13 beğenme
Yorum
Yorum