Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed Virgin İsland Water

Yorum

• Bugün yeni sahibine göndermeden son bir fıs Noble Leather yaptım. Yani çok fazla deri opsiyonum olmasa tutardım elimde..

Yorum

• bois du portugal, creed'in en guzel parfümlerinden birisi. Keske performansı bir tik iyi olsaydi.

Yorum

• Lagerfeld
          Lagerfeld Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Royal Oud ile beraber Creed'in başyapıtlarından. Perfomansı sıkıntı olsa da koku kalitesi ve güzelliği mest edenlerden.

• ibrhm
          ibrhm Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Royal mayfair ve git de enfes kokular. Bir de ulaşamadıklarımız var, orange spice gibi😑

• Lagerfeld
          Lagerfeld Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Royal Mayfair anlam yükleyemediğim bi' koku oldu. , GIT ise Titanic'in 1. sınıfında Brendi içilen mekan kalitesinde.

• Sabah aceleyle parfüm seçimine karar veremeyince Bleu de Chanel edp sıktım çıktım. Sanırım bu kararı önceki günden belirlemek gerekiyor.

Yorum

• eren_c.
          eren_c. Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle hocam bir de kıyafetlerle beraber hazırlamak lazım çünkü bazı renklere belirli kokular gider şeklinde düşünmeye başladım son zamanlarda.

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ovvv. Durum kritik

• eren_c.
          eren_c. Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ahah sormayın Umut hocam...

• Santal royal sample kullandım. Keşke silajı daha düşük olsa dediğim tek parfüm oldu ama kokusunu çok beğendim ben
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• Faranjit olmuşum ve kokuları çok az alabiliyorum. Aslında bugün fıslatmıycaktım ama arabanın kol dayamasının içinde duran 15 dekant arasında en değersizini bulmaya çalıştım.

Sonuç : Black Vanilla Absolute

Yorum

• Pi-jeY
            Pi-jeY Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            O kadar mı Ben çok beğenmiştim

• mseren
            mseren Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            O kadar kötü değil de diğerleri çok iyiydi diyelim

• alberto morillas hayranı olarak bugün m7 vintage kullandım. başlangıcında ki o ilacımsı hava çok etkileyici sanırım oud , rosemary ve bergamot bu etkiyi yaratıyor. projeksiyonu çok çok iyi zaten bu kokuyu anlatmaya bile gerek yok.

Yorum

• Kokanka
            Kokanka Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Çok merak ettiğim ve bulamadığım bir koku. Güncel versiyon çok mu uzak tarz ve güzellik olarak elinizdekinden?

• isseyblue
            isseyblue Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            bende umut hocam sayesinde dekantına ulaşmıştım. m7 oud absolu ile bambaşka kokular bence

• Hazır bahsetmişken dior eau noire kullandım uysallaşıp tene yaklaşınca daha da güzel ama 1-2 saati buluyo o şekle girmesi

Yorum

• Bu soğuklarda mona di orio vanille iyi oldu

Yorum

• Sospiro - Accento.

Keskin bi' lavanta açılışından sonra onu da kesen bi' ananasla devam ediyor. Beni de aranıza alın der gibi sırıtan yasemini maalesef dışlamışlar. Çok silik, alttan alta basit bi' yasemin sesi var o kadar.

Yalnız yasemini fena harcamışlar. Sürekli alttan tam hissediyorum derken paçuli kapatıyor kapıyı. Bi' çekilin derken bu seferde vetiver fırlıyor aradan. Hani bu luna parklarda tokmakla kafalarına vurup yuvalarına soktuğunuz anormal oyuncaklar vardı ya, O muameleyi görüyor işte.

Ne kadar tatlılaşayım diye uğraşsa da çok keskin bi' koku dostlar. Ortamı yumuşatmaya çalışan vanilya da maalesef güçsüz. Benim tenim paçuli ve vetivere baş rolü verdi.

Kafamda yerleştirebileceğim bi' yer bulamıyorum bu kokuya. Sert ve bana hitap etmeyen bi' yapıya sahip diyerek geçiyorum. Kadın parfümü olarak çıkmış. Atın o kategoriyi çöpe, direk unisex.

Performans mı? Durmuyor olmaz olasıca...

- Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Valentino Uomo Intense - İris olsun da nasıl olursa olsun

Yorum

• House of Sillage - Dignified. Açılışında vetiver ve ilacımsı bir öd mevcut, garip gelecek ama ben bir diş macununa benzettim hatta öd kullanımını . Vetiver kullanımı dumansı. Rafine bir çalışma. Fakat o fiyatları hak etmediğini düşünüyorum.

Yorum

• Ck Eternity. Eski efsane ile 15 gün geçirmeyi düşünüyorum. Bir nevi parfüm orucu olacak.

Yorum

• Nasıl olsa yazın fıslatamıyacağız,şimdi bolca keyfini sürelim değilmi

Yorum

• Akşam için Serge Lutens - Santal Majuscule. Bugün beni etkileyen 2. parfüm ne oluyoruz yaaa bugün bombardımana uğradım. Bu parfümler daha önce nerdeydi neden keşfedemedim ben

Yorum

İşleniyor...
                        X