Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Chanel Coromandel Tazelemeye ihtiyaç olmadan gün boyunca kendini hissettiriyor.Özellikle giysi üstünde çok şık duruyor.

Yorum

• CN HOMME sanırım artık o beni kullanıyor :SSS

Yorum

• Herkese günaydın,

Matrai Üstad sayesinde tanıştığım une nuit a bali - suma oriental ile beraberim bugün

Yorum

• Click image for larger version

Name:	tdc_oriental-lounge_bottle50ml__50080_zoom.jpg
Views:	45
Size:	30.4 KB
ID:	5287

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: promesta View Post
          Herkese günaydın,

Matrai Üstad sayesinde tanıştığım une nuit a bali - suma oriental ile beraberim bugün
          Performansını eleştiriyorum Çok fazla tene yakın kalıyor. Kokuyu ara halde buldum kendimi. Acaba nereye sıkmıştım?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Performansını eleştiriyorum Çok fazla tene yakın kalıyor. Kokuyu ara halde buldum kendimi. Acaba nereye sıkmıştım?
            belki de soğuklarda değil bahar başlangıçlarında kullanmalı.. bi de öyle deneyin cantona.. değişir mi acaba fikriniz?

Yorum

• 1 haftadır dekant bile yok yanımda ama opus v ve african leather montuma sinmiş deli gibi mont kokluyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Mancera Gold Prestigium

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: vesna View Post

belki de soğuklarda değil bahar başlangıçlarında kullanmalı.. bi de öyle deneyin cantona.. değişir mi acaba fikriniz?
                  Kesinlikle deneyeceğim. Henüz bu parfümden hırsımı alamadım çünkü Böyle bitemez. N'ayır n'olamaz....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Kesinlikle deneyeceğim. Henüz bu parfümden hırsımı alamadım çünkü Böyle bitemez. N'ayır n'olamaz....

Yorum

• caron kesinlikle bir niş parfümdür..bugun third man sıktım..çok güzel

Yorum

• ibrhm
                        ibrhm Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Vintage bulan kaçırmasın, 2 gömlek daha ustun güncel halinden.

• Orjinal yazı sahibi: vesna View Post

Bu arada dipnot;

Borneo 1834’den sonra en beğendiğim paçuli – kakao temalı kokulardan oldu. Fakat sumayı daha kullanılabilir buldum. Borneo'da koyu ve tozlu bir paçuli ön plandayken suma rom ve kakao ile oldukça yumuşak bir koku olmuş.

Yorum

• bu tarz paçuli severlere yani paçulinin sert yüzünü değil de paçuliyi amber notasının bir parçası olarak sevenlere Nobile 1942 Patchouli Nobile'i tavsiye ediyoruz
                        Man is two men; one is awake in darkness, the other asleep in light. Kahlil Gibran Its character… PATCHOULI NOBILE is an elixir of youthful sp...
                        Son Düzenleme vesna; 20-01-17, 11:51. Tarafından yapıldı.

Yorum

• PdE Iskander ile piril piril geziyoruz

Yorum

• Histories de Parfums - Moulin Rouge 1889 Makyaj çantası gibi geziyorum ortalıkta

Yorum

• Pi-jeY
                              Pi-jeY Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              dior homme intense ile bir alakası var mı ?

• sunshine
                              sunshine Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Pi-jeY İris kullanımı ve parfümün genel akoru çok daha feminen. Dior Homme Intense de ruj efekti varken, Moulin Rouge'da has eski ruj kokusu var. Koku karakteri olarak birbirlerinden tamamen farklı.

• sunshine
                              sunshine Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Öyle yapıyorum Lagerfeld
                          İşleniyor...
                          X