Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
aslında öyle bir konu olsa çok hoş olur. bir fotoğraf bir parfüm. kokuyu, temasını, karşılığını yansıtan bir fotoğraf... geliştirilebilir de.. bir parfüm bir şarkı, mesela
Akşama yeni elime geçen mancera gold prestigium denemesi ilk yarım saat deri ve gülün ardından portakal çiçeği ve vanilyanın birlikteliği ile daha da naif bir hale dönüştü ben çok beğendim.
Evet Altuğ Hocam Performansı çok iyi deneme amaçlı yaptığım iki fıs bile ev ahalisinin dikkatini çekmiş ki senden değişik güzel bir koku geliyor diye yorum bile aldım.
Bugün Jovoy Private Label.
Kullandıkça yeni bir yönünü gösteren ve her nüansının ustaca harmanlanmış olduğu olgun çalışma. Yağlı ve cilalı odunlar, dumansılık, ham deri, topraksılık ve hiçbirinin sivrilmeden gayet nazik bir şekilde verdiği yaşanmışlık duygusu çok hoş. Işin ilginç tarafı eşim koklar koklamaz aşık oldu ve nihayetinde onu da yoldan çıkardım anlaşılan...
Akşam sıcak bi duştan sonra rahatlamak için safari kullandım 5 fıs . Ve gerçekten rahatlattı ilginç bi koku ortalara dogru hafif bi sentetiklik hissedilsede ki kaliteli bi sentetiklik kesinlikle , rahatsız etmiyor . Çok iyi ya anlatamam . Sabah ise vertus rose morocco kullanıp kırmızı güllerle ama erkeksi güller tabi bunlar hernekadar unısex olsada kesinlikle erkek diyorum . Günü sonlandırmak istiyorum .
Yorum